Logo MojaObčina.si
DANES
15°C
-1°C
JUTRI
12°C
-2°C
Oceni objavo

Knjižnice se zapirajo

Knjižnica Antona Tomaža Linharta Radovljica (vključno z vsemi enotami  Begunje, Bled, Bohinjska Bistrica, Brezje, Gorje, Kropa, Lesce,  Srednja vas in Stara Fužina) je do 11. 4. 2021 ZAPRTA.

 Od četrtka, 1. 4. 2021, pa bo možno:

 – IZPOSOJA GRADIVA PO POŠTI

 Naročila sprejemajo le v naslednjih enotah:

Radovljica (info@rad.sik.si, 04 537 39 00),  Bled (bled@rad.sik.si, 04 575 16 00),  Bohinjska Bistrica (bohinj@rad.sik.si, 04 574 75 00) in  Gorje (gorje@rad.sik.si, 04 572 57 96).

Teža paketa je omejena na 2 kg, brezkontaktna dostava Pošte Slovenija na dom stane od 2,50 € na paket (+ embalaža za veliki paket 1,00 € in  za mali paket 0,60 €), znesek bo zabeležen na članski izkaznici, člani ga bodo poravnali ob ponovnem obisku knjižnice, ko bodo gradivo  lahko tudi vrnili ali preko spletne strani Cobiss+, Moja knjižnica.

 – SPLETNI VPIS: za vse, ki še niso člani knjižnice, nudijo tudi vpis preko spleta.

Vračilo gradiva v tem času ne bo mogoče!

Rezervirano gradivo, za katerega so bralci že prejeli obvestilo, da jih čaka v knjižnici, jih bo počakalo, ko bo ta ponovno odprla svoja vrata.

 V času, ko je knjižnica zaprta, za izposojeno gradivo zamudnina NE bo tekla.

V knjižnici si ne želijo, da bi v teh negotovih dneh ostali brez prostočasnega ali študijskega branja, zato je vsem bralcem na voljo spletni portal  BIBLOS, kjer si lahko zelo enostavno izposodijo e-knjige. Poleg  BIBLOSA so na voljo tudi elektronske zbirke s spletnimi časopisi  in bazami podatkov s številnimi vsebinami. Na volj so tudi avdio  knjige v aplikaciji Audibook.

Če bi imeli z dostopom ali namestitvijo kakšne zaplete, pokličite v knjižnico, z veseljem  bodo pomagali!

  

Oglejte si tudi