Logo MojaObčina.si

Bled

JUTRI
30°C
14°C
PON.
34°C
14°C
4107

Knjižnica Blaža Kumerdeja Bled v poletnem času

Blejska knjižnica deluje od 3. maja letos v novem Medgeneracijskem centru Vezenine Bled, na Ulici Jule Molnar Volk 1.

V MGC Bled je v pritličju Dnevni center Doma dr. Janka Benedika Radovljica in dvorane, v 1. nadstropju so prostori Ljudske univerze Radovljice in v 2. nadstropju Knjižnica Blaža Kumerdeja Bled.

Knjižnica ima velik izbor različnih romanov za počitniške dneve, vodnikov za potepanje po svetu in gorah ter veliko poletnega branja za otroke in mladino. Za preizkušanje različnih receptov imamo velik izbor kuharskih knjig.

 

Med počitnicami otroci rešujejo Mislice, domov lahko odnesejo Pravljično rokodelnico in po navodilih ustvarjajo. Lahko se priključijo Poletavcem  -poletnim bralcem in NajPoletavcem.

Odrasli lahko vsak mesec rešijo uganko Zbistrimo um in kviz Pokukaj med vrstice: Pravljičarka lepih besed Ela Peroci.

V poletnih mesecih si lahko ogledate razstavo Knjiga je zakladnica ustvarjanja in domišljije, ki so jo pripravili učenci krožka Malega likovnega snovanja v okviru MGC Bled. Gorenjski muzej bo pripravil razstavo Moka nujno skozi konjski rep: izbrani predmeti sitarske obrti na Gorenjskem.

Vabimo vas, da vroče poletne dneve preživite s knjigo v senci. Zbirko knjig za otroke in odrasle ter revije  bomo poslali  na počitnice tudi v Grajsko kopališče Bled.

Julija in avgusta ima  knjižnica poletni delovni čas: ponedeljek od 8.00 do 19.00, torek, sreda in četrtek od 8.00 do 14.00, petek od 14.00 do 19.00, sobota od 8.00 do 12.00.

Irena Razinger, Knjižnica Bled

Všečkaj objavo


Oceni objavo


Oglejte si tudi