Logo MojaObčina.si
JUTRI
15°C
-3°C
SOB.
10°C
2°C
Oceni objavo

Vabljeni na brezplačno delavnico "SODOBNI EU BONTON IN ŽENSKO PODJETNIŠTVO"

Razvojna agencija Zgornje Gorenjske vas v sklopu projekta SPOT svetovanje Gorenjska vabi na brezplačno delavnico »SODOBNI EU BONTON IN ŽENSKO PODJETNIŠTVO«, ki bo v petek, dne 14.9.2018 od 10:00 – 13:00 ure, na Razvojni agenciji Zgornje Gorenjske, Spodnji Plavž 24e, Jesenice.

Delavnica je namenjena vsem podjetnicam, potencialnim podjetnicam in drugim, ki jih tematika zanima.

»Ugled in podoba podjetja je odvisna od prvega vtisa predstavnikov podjetja, katero

naredijo na poslovnem sestanku in  kosilu. Brezhibno obvladovanje veščin poslovnega protokola in bontona pomembno vpliva na profesionalnost, utrjuje vašo samozavest, ter omogoča lažjo komunikacijo v poslovnih situacijah. V poslovnem svetu nič ni več prepuščeno naključju, od obleke do posedanja, prehranjevanja in obdarovanja. V kolikor podvomite pri odgovorih na spodnja vprašanje, vas vabimo, da pridete na delavnico in v enem dnevu usvojite nova znanja iz tega področja in s tem onemogočite morebitne nastale zadrege!«
 

Delavnico vodi ga. Barbara Merlak, univ.dipl.oec., predavateljica predmeta Stilno svetovanje in pravila vedenja ter predmeta Poslovno sporazumevanje in vodenje na Višji strokovni šoli za gostinstvo, velnes in turizem Bled.

 

Prijave pošljite po elektronski pošti na  hermina.biscevic@ragor.si  z nazivom podjetja, imenom in priimkom udeleženca ter elektronsko pošto ali pokličite po telefonu na 04/581-34-13. Prijave sprejemamo do zapolnitve prostih mest. 

VLJUDNO VABLJENI!

Oglejte si tudi