Logo MojaObčina.si
JUTRI
15°C
-2°C
SOB.
18°C
3°C
Oceni objavo

Blejko 2020 uspešno pod streho

Nogometni klub Bled ima bogato tradicijo, v letu 2018 smo praznovali 80 let delovanja. Pred dnevi so se našli še starejši zapiski in očitno je NK Bled deloval že leta 1923, kar pomeni, da nas kmalu čaka 100. rojstni dan.

Žal smo bili letos po velikih uspehih članske ekipe NK Bled Hirter primorani izstopiti iz 3.SNL. Stroškovno žal nismo bili kos čudnim časom. Člansko ekipo smo ohranili in z domačimi igralci pridno nastopamo v Gorenjski nogometni ligi.

 

Smo pa v klubu zelo ponosni  na dobro delo z najmlajšimi. Vsi, ki se gibate v bližini ŠP Bledec, lahko dnevno opazujete številne mlade, ki se v prekrasnem okolju in pod budnim očesom marljivih trenerjev podijo za žogami. V septembru smo uspeli pridobiti dovoljenje NIJZ in organizirali tradicionalni turnir za naše najmlajše »BLEJKO 2020«. Ob upoštevanju vseh varnostnih ukrepov je preko trideset domačih organizatorjev vrhunsko izvedlo prireditev. Vsem organizatorjem, navijačem, sponzorjem in Občini Bled pa še enkrat najlepša hvala.

Trenutno seveda počivamo in že težko čakamo na ponovno snidenje z našimi najmlajšimi. Športni park je do nadaljnjega zaprt.

 

Morda se tudi vi odločite in se nam z vašim otrokom pridružite (že od starosti štirih let). Vse informacije za poizkusni vpis dobite na emailu: mir.vovk@gmail.com

 

Miran Vovk, predsednik NK Bled

Oglejte si tudi