Logo MojaObčina.si

Bled

JUTRI
8°C
0°C
ČE.
4°C
4°C
MAKLER, BLED, D.O.O.
Deli
Dom in Vrt

MAKLER, BLED, D.O.O.

Predstavitev

MAKLER BLED d.o.o. predstavljava zakonca Lidija in Borut Kordež, kot lastnika in tudi edina v rednem delovnem razmerju, za posamezna strokovna področja, s katerimi se srečujeva pri svojem delu, pa pogodbeno sodelujeva z zunanjimi strokovnjaki. 

V teh, sedaj že 19-letnih soočanjih z prenekaterimi problemi in težavami pri prometu z nepremičninami, pri urejanju pravnega statusa nepremičnine, organizaciji investicij in zastopanju strank v upravnih postopkih pri gradnjah ali obnovitvenih delih, kot tudi vseh in ostalih storitvah povezanih z tem kompleksnim področjem, so najino delo oblikovale mnoge izkušnje, na podlagi katerih lahko sedaj prevzameva v delo vse raznolike naloge, povezane z nepremičninami. 

Opis storitev, ki jih nudi MAKLER BLED d.o.o.: 

1. ogled nepremičnine in izračun tržne vrednosti nepremičnine; 
2. posredovanje pri prodaji, oddaji in menjavi nepremičnin; 
3. ureditev zemljiškoknjižnega stanja in stanja na katastru, za posamezno nepremičnino;
4. zastopanje strank pri upravnih postopkih (lokacijska, gradbena dovoljenja) in geodetskih postopkih (delitve parcel, spremembe vrste rabe,)
5. priprava listin v prometu z nepremičninami (prodajne, najemne, zakupne pogodbe, in ostale listine)
6. organizacija priprave prostorskih aktov (zazidalni načrti, skupinske lokacijske dokumentacije) 
7. inženiring – gradbeni in investicijski; 
8. gradnja nepremičnin za prodajo na trgu; 
in vse ostale storitve povezane z gradnjo, prodajo (oddajo) in ureditvijo pravnega statusa nepremičnine. 

MAKLER BLED d.o.o. je torej majhno, vendar strokovno in zaupno podjetje, namenjeno celotni ureditvi nepremičnine, ki mu je izročena v delo.    

Skupaj z večjimi slovenskimi nepremičninskimi agencijami GIM Maribor, SVET NEPREMIČNIN Ljubljana, OZELOT Ljubljana in INTERDOM Ljubljana je MAKLER Bled soustanovitelj Gospodarskega interesnega združenja nepremičninskih podjetij, ki je nastalo na podlagi podobnih želja in interesov soustanoviteljev - da iz trenutno neurejenega področja posredništva in trženja nepremičnin, z jasno in kvalitetno pripravljeno zakonodajo, tudi v Sloveniji končno nastane zanesljiva in strokovna ter medsebojno povezana organizacija, ki bi združila kar največ nepremičninskih agencij, ki imajo podobne – dolgoročno zasnovane cilje svojega poslovanja.