Logo MojaObčina.si

Bled

DANES
33°C
15°C
JUTRI
29°C
16°C

Vodena družinska pustolovščina skozi Začaran gozd

Organizator: Kulturno umetniško društvo Kamot Zasip

Ste že obiskali Začaran gozd? Tokrat vas bo po poti vodila Meta, ki pozna vse skrite kotičke gozda. Vila Malina pa vas bo postregla s sladkim presenečenjem. Dogodek traja dve uri.

V Začaranem gozdu živijo gozdne živali in pravljična bitja, glavna ravbarska kuharica Kuštrela, gozdne vile in škrati ter trop prijaznih volkov. Največ skrbi jim povzroča vodja ravbarjev, ki ga išče ves gozd. Nihče ne ve, kako mu je ime. Če vam uspe priti do konca začaranega gozda, boste z rešenimi nalogami in namigi odkrili njegovo ime in ga javili policiji začaranega gozda.
Pot Začaranega gozda vijuga po gozdu hriba Hom.

Dobimo se na izhodiščni točki pri cerkvici Sv. Katarine na Homu ob 17:30 uri.

Za dogodek je potrebna prijava na mail info@zacarangozd.si ali preko telefona 031 378 917 - Meta. Za 10,00 € na osebo bodo otroci na začetku poti prejeli knjižico in svinčnik Začaranega gozda, s katero boste prišli do končnega odgovora, kako je ime ravbarju, ki nagaja prebivalcem Zasipa in gozdnim živalim. Račun boste prejeli ob prijavi, ki ga poravnate do dneva dogodka. V Škratjem gozdu si bo lahko vsak otrok izdelal malega lesnika.Všečkaj objavo

Oglejte si tudi