Logo MojaObčina.si

Bled

DANES
25°C
16°C
JUTRI
28°C
12°C

Razstavi v knjižnici

"Novoletna ustvarjalnica"
Ustvarjalka Imilsy Arencibia Hernandez z Bohinjske Bele nam bo predstavila nove izdelke iz stiroporja, jaslice s sveto družino in živalmi, božička z jeleni ter personalizirane novoletne bunkice.

"Mandale"
S svojimi ustvarjalnimi izdelki se nam bo predstavila Barbara Sterle z Bleda. Že od mladosti jo zanimajo različni načini ustvarjanja. V prostem času se ukvarja s poslikavo škatel, lesenih predmetov, izdelavo lepljenk, ustvarjanjem nakita iz fimo mase. V zadnjem obdobju je veselje našla v ustvarjanju mandal na platnih manjših in večjih velikosti, prav vsaka mandala pa izraža svoje razpoloženje. Ljubiteljem lepih stvari bo predstavila svoje mandale.

Razstava je odprta v delovnem času knjižnice.

V skladu z Odlokom o načinu izpolnjevanja pogoja prebolevnosti, cepljenja in testiranja za zajezitev širjenja okužb z virusom Covid-19, morate tudi uporabniki knjižnice izkazati, da izpolnjujete enega od PCT pogojev. To se izkazuje s potrdilom, da ste bolezen preboleli, ste bili cepljeni ali z rezultatom testa (PCR ali HAG). V primeru, da omenjenega potrdila nimate, vstop v knjižnico ni mogoč. Izjema so otroci do 15. leta starosti.
Vse prireditve bodo potekale skladno s takrat veljavnimi ukrepi. V primeru sprememb ukrepov, bodo aktualne informacije glede omejitev objavljene na spletni strani Knjižnice Antona Tomaža Linharta Radovljica.

Všečkaj objavo

Oglejte si tudi