Logo MojaObčina.si

Bled

DANES
11°C
-1°C
JUTRI
11°C
-2°C

Prireditev za otroke: Pravljične rokodelnice, knjižna kazalka

Organizator: Knjižnica Blaža Kumerdeja Bled
Vstopnina: Vstop prost

Oktobra boste s Sašo Jelenc izdelovali simpatične knjižne kazalke.

Pravljične rokodelnice so skupni projekt gorenjskih splošnih knjižnic. Ustvarjalni kotički, kjer starši in otroci skupaj prebirate knjige in ustvarjate, omogočajo kvalitetno preživljanje prostega časa v knjižnici. Poleg branja in poslušanja otroci razvijajo domišljijo in urijo fino motoriko. Gorenjski knjižničarji, ki mesečno pripravljamo rokodelnice, vam želimo prijetne ustvarjalne urice pri druženju v knjižnici in tudi doma. 

V skladu z Odlokom o načinu izpolnjevanja pogoja prebolevnosti, cepljenja in testiranja za zajezitev širjenja okužb z virusom Covid-19, morate tudi uporabniki knjižnice izkazati, da izpolnjujete enega od PCT pogojev. To se izkazuje s potrdilom, da ste bolezen preboleli, ste bili cepljeni ali z rezultatom testa (PCR ali HAG). V primeru, da omenjenega potrdila nimate, vstop v knjižnico ni mogoč. Izjema so otroci do 15. leta starosti.
Vse prireditve bodo potekale skladno s takrat veljavnimi ukrepi. V primeru sprememb ukrepov, bodo aktualne informacije glede omejitev objavljene na spletni strani knjižnice. 

Všečkaj objavo

Oglejte si tudi