Logo MojaObčina.si
DANES
17°C
1°C
JUTRI
21°C
4°C

Košarka - vabilo na ogled tekme za OI Tokio 2021

##VIEWS##
Organizator: Bar & Restavracija & Pizzeria Špica Bled
Vstopnina: Vstop prost

Pozdravljeni zvesti navijači, 
 
pred tedni smo skupaj spisali slovensko košarkarsko pravljico v Kaunasu in pospremili naše košarkarje na olimpijsko pot v Tokio. Sedaj želimo to pravljico nadaljevati in nadgraditi. 
 
Ponedeljek, 26.7., ob 6.40 se bo zapisal v zgodovino kot prvi nastop slovenske košarkarske reprezentance na olimpijskih igrah - mi želimo bit del tega! 
 
Vzdušje iz litovske dvorane bomo prenesli v Bar&Restavracija&Pizzeria Špica Bled.
 
Skupaj si bomo ogledali tekmo Slovenije proti Argentini. Kljub “neprimernem “dnevu in še bolj “neprimerni” uri, bomo najbolj zvesti navijači navijali pred TV ekrani v Špici, kot bi bili v Tokiu. 
 
Pridruži se tudi Ti in rezerviraj mizo za ogled košarkarske tekme v Bar&Restavracija&Pizzeria Špica Bled, Cesta svobode 9, tel.: 045 743 027, restavracijaspica@yahoo.com.
 
Pri  zajtrku prvakov se spodobi tudi kozarček penine, ki ga  bo prispevala biodinamična vipavska klet Guerila Ne bodo manjkali tudi ostali olimpioniki, Deželak Junak ... Skratka:
 
Ne pozabite zastav in navijaških rekvizitov! "Kdor ne skače, ni Sloven'c, hej hej hej, prid' in tekmo v Špic poglej hej hej hej!"
 
Se vidimo na Bledu! 
 
Vaš gostitelj Jani Klemenčič (Barcelona 92, Atlanta 96, Sydney 00, Atene 04).

Oglejte si tudi