Logo MojaObčina.si
DANES
25°C
13°C
JUTRI
24°C
15°C

Delavnica: Ne dovolite si izginiti v plamenih izgorelosti

Organizator: RAGOR
Kontaktni podatki organizatorja: ana.stempihar@ragor.si ali 04/581 34 15 (Ana Morticia Štempihar- Razvojna agencija Zgornje Gorenjske).

V sklopu projekta Podjetniška kavica, bo v četrtek, 16. 3. 2023 ob 16. uri  v Medgeneracijskem centru Vezenine Bledpotekala delavnica z naslovom "Ne dovolite si izginiti v plamenih izgorelosti" pod mentorstvom Dr. Marijete Kobentič - Pisana preslica.

 

Marijeta Kobetič je 2017 doktorirala na Filozofski fakulteti Univerze v Ljubljani. Leta 2020 je pridobila naziv Transakcijski analitik – svetovalec. Opravila je več usposabljanj za coache. Trenutno pridobiva akreditacijo ACC pri ICF (International Coaching Federation). Izvaja coaching in delavnice za podjetja in ostale organizacije. Sodelovala je z Alfa Laval d. o. o., Beti d. d., CirrioSoft d.o.o., Livar d. o. o., Centrom za socialno delo Dolenjska in Bela krajina in Zavodom RS za zaposlovanje.

 

Izgorelost imenujemo tudi epidemija sodobnega časa, saj zmanjša produktivnost, izčrpa, pusti občutek nemoči, ciničnosti in zamere. Zaskrbljujoče je, da izgorelost ne ostane izolirana samo na delovno mesto, ampak vpliva na vsa področja našega življenja. Ko smo enkrat v njenem primežu, je brez pomoči težko najti pot ven iz nje. Zaradi izgorelosti zaposleni pristanejo v dolgotrajnejši bolniški odsotnosti z dela. Prihaja pa lahko tudi do prekinitve delovnega razmerja v podjetjih. Čeprav so napovedi zaskrbljujoče glede rasti izgorelosti med delovno populacijo, lahko poskrbite, da ne boste med tistimi, ki se jim ta pripeti.

 

Vsebina:

o Kaj je izgorelost.

o Kako se izgorelost kaže na posamezniku.

o Mentalna in fizična stanja izgorelosti.

o Vzroki za stanje izgorelosti

o Kako lahko izgorelost preprečimo.

Vsak udeleženec kot darilo prejme: e-knjigo 9 zanesljivih korakov, ki jih kot vodja morate vedeti pred zaposlovanjem.

 

Prijave: ana.stempihar@ragor.siali 04/581 34 15 (Ana Morticia Štempihar- Razvojna agencija Zgornje Gorenjske). Število mest na delavnici je omejeno.

 

Udeležba brezplačna za občane iz spodaj navedenih občin.

Projekt Podjetniška kavica sofinancirajo občine Bled, Gorje, Radovljica, Bohinj, Jesenice, Žirovnica in Kranjska Gora.Oglejte si tudi