Logo MojaObčina.si
DANES
22°C
12°C
JUTRI
26°C
12°C
Oceni objavo

VDC-jeve stojnice z izdelki za prihajajoče praznike

Letošnji december se je v Ajdovščini začel zares veselo. Varstveno delovni center Ajdovščina – Vipava sodeluje na številnih prazničnih prireditvah tudi s stojnico, na kateri si je mogoče ogledati in kupiti voščilnice in druge lične izdelke izpod rok varovancev. Tako smo bili del dobrodelnega bazarja v okviru prazničnega prižiga lučk, do konca meseca pa nas lahko večkrat poiščete tudi v Lavričevi knjižnici Ajdovščina.

Prišel je najbolj bučen in vesel mesecu v letu. V Ajdovščini so se v nedeljo, 3. decembra, ob 17. uri prižgale  praznične luči. Lavričev trg je zasijal v pravem decembrskem čaru, k čemur je prispeval spektakel z naslovom Prižgimo luč, Ljudje! in dobrodelni bazar, na katerem je s stojnico sodeloval tudi Varstveno delovni center Ajdovščina -  Vipava.

V VDCju že več let tesno sodelujemo tudi z Lavričevo knjižnico Ajdovščina. V mesecu decembru nas lahko v popoldanskem času večkrat najdete na stojnici v knjižnici ter si priskrbite božično novoletne voščilnice in druge izdelke izpod rok varovancev, ki so lahko izvirno darilo ob prihajajočih praznikih. Sredstva od prodanih izdelkov so namenjena za izvajanje nadstandardnih programov in izboljšanje kvalitete življenja naših varovancev.

Oglejte si tudi