Logo MojaObčina.si
DANES
18°C
6°C
JUTRI
22°C
9°C
Oceni objavo

Varstveno - delovni center Ajdovščina - Vipava vabi podjetja k sodelovanju za kooperantsko delo

V Varstveno delovnem centru Ajdovščina - Vipava (VDC) v okviru storitve Vodenje, varstvo in zaposlitev pod posebnimi pogoji (VVZPP) opravljamo stalna in priložnostna kooperantska dela.

Gre za enostavna dela iz proizvodne dejavnosti različnih podjetij, ki omogočajo varovancem ohranjanje pridobljenih znanj in razvoj novih delovnih sposobnosti. Večina del se opravi v enotah VVZPP Vipava in Ajdovščina, nekaj varovancev pa delo opravlja na lokacijah podjetij ali zavodov. 

Povezovanje s podjetji in njihova raznolika naročila vnašajo pestrost v naš vsakdan. Varovancem prinašajo nova znanja, jih učijo natančnosti, zanesljivosti ter odgovornosti, da delo dobro in pravočasno opravijo. V skupnosti se počutijo bolj samozavestni, enakopravni in koristni člani družbe.

Sredstva, ki jih z delom pridobimo, se namenijo za nagrade uporabnikom ter za aktivnosti, ki prinašajo višjo kvaliteto njihovemu življenju in bivanju.

S hitrim razvojem tehnologije je del, ki so primerna in prilagojena varovancem, vse manj ter jih težje dobimo. Zato smo za vsakega od njih posebej hvaležni ter ga spoštujemo. In vedno se razveselimo novih. Kooperantsko sodelovanje z VDC-jem je namenjeno podjetju oz. organizaciji, ki se zaveda pomena družbene odgovornosti in jo vključuje v področja svojega vodenja, poslovanja ter razvoja izdelkov in storitev.

Več informacij za dogovor o sodelovanju: direktor@vdcajvi.si / 05 9200 522 / 051 267 543

Oglejte si tudi