Logo MojaObčina.si

Ajdovščina

DANES
24°C
14°C
JUTRI
18°C
15°C
Deli
7533

Srečanje težjih invalidov Ajdovščina - Vipava

Ponovno je leto naokoli in društvo invalidov Ajdovščina – Vipava že tradicionalno v jesenskem času pripravi svojim težjim invalidom srečanje.

Veseli smo, da smo se 2. oktobra 2018, kljub vsem tegobam in boleznim, v Logu zbrali v tako lepem številu. Pozdravni nagovor predsednice ge. Manice Jerkič se je dotaknil stanja invalidov v Sloveniji. Zahvalila se je vsem poverjenikom in članicam socialne komisije društva, ter vsem svojcem, ki so omogočili, našim članom, da so danes tukaj. Še posebej je izpostavila g. župana OB Ajdovščina, kateri ima zelo velik posluh do invalidov. Kulturni program smo popestrili z nastopom 'gasilke', ki nam je na hudomušen način povedala nekaj življenjskih resnic, ob katerih so se člani veselo nasmejali. Ob dobri hrani in veselem razpoloženju so člani poklepetali med seboj in večer je kar prehitro minil. Vsak udeleženec srečanja je ob slovesu prejel spominsko darilce.

Spoznanje, da so prav taka srečanja zelo potrebna in pomembna za težje invalide, nas žene naprej z željo in upanjem na prihodnje srečanje.
Velika zahvala gre tudi vsem, ki so pomagali pri organizaciji in finančno omogočili ta dogodek.

Všečkaj objavo

Oceni objavo

Število glasov: 0

Oglejte si tudi