Logo MojaObčina.si
DANES
19°C
9°C
JUTRI
22°C
8°C
Oceni objavo

Smučarski sejem

Na Miklavžev vikend – to je od petka, 4., do nedelje, 6. decembra 2015 – bo Sport klub DOL organiziral tradicionalni smučarski sejem, že šestintrideseti po vrsti.

Sejem bo po tradiciji v prostorih Osnovne šole Danila Lokarja v Ajdovščini. V petek bomo začeli ob 17.00 in zaključili ob 20.00 uri ter sprejemali smučarsko opremo za prodajo. V soboto začnemo s sprejemom in prodajo opreme ob 09.00 in zaključimo ob 19.00 uri. V nedeljo ponovno začnemo s prodajo in prevzemom opreme ob 09.00 ter sejem zaključimo ob 13.00 uri.

Sobota zvečer – po 19.00 uri – bo namenjena predstavitvi dela kluba, najboljših tekmovalcev – med njimi tudi dvakratnega svetovnega mladinskega podprvaka Štefana Hadalina -  vzdrževanju smučarske opreme in kondicijski pripravi rekreativnih smučarjev na varno smuko. Poleg tega bomo udeležence seznanili tudi s pravili obnašanja na smučišču.

Posebno pozornost pa bomo posvetili tudi predstavitvi formiranja nove skupine najmlajši smučarjev v starosti od 5 do 7 in 8 do 11 let, ki se bodo začeli aktivneje ukvarjati z alpskim smučanjem ter morda kasneje tudi tekmovalnim.

Prijazno vabljeni !

Jože BIZJAK

Oglejte si tudi