Logo MojaObčina.si
JUTRI
19°C
13°C
PET.
17°C
10°C
Oceni objavo

Skupaj s slovenskimi kolesarji do novega okusa Frutabele

Fructalova sadna rezina Frutabela je junija s podpisom sponzorske pogodbe s Kolesarsko zvezo Slovenije (KZS) tudi uradno postala sopotnica slovenskega kolesarstva. Delegacija KZS je v sklopu partnerstva obiskala sedež podjetja v Ajdovščini in pomagala narediti nov odločen korak k razvoju 'kolesarskega' okusa priljubljene Frutabele.
»Vsi slovenski kolesarji svojo pot začnejo s Frutabelo, zato so Fructalovo pobudo, da skupaj naredimo novo sadno rezino, sprejeli z največjim veseljem,« je po obisku povedal generalni sekretar KZS Aleš Kalan, medtem ko je skrbnica blagovne znamke Frutabela Neli Sulič dodala: »Blagovno znamko Frutabela želimo v prihodnje še nadgraditi, zato smo se dobili na delovnem sestanku, na katerem smo prevterili ideje in smernice. Razviti želimo sadno rezino, ki bo čim bolj zadovoljila potrebe rekreativnih športnikov in vseh, ki aktivno preživljajo prosti čas. Pridobili smo veliko novih informacij, ki bodo zelo pomagale našim razvojnim tehnologom.«

Predstavniki KZS — med njimi so bili selektor reprezentance Gorazd Štangelj ter profesionalna kolesarja Kristijan Koren in Jan Polanc — so si med drugim pod vodstvom predsednika uprave Luke Jejčiča ogledali proizvodne prostore ter se srečali s predstavniki Športnega društva Fructal na čelu s predsednikom Brankom Kodeljo. »Zelo smo ponosni, da je na dresih slovenske kolesarske reprezentance tudi naša Frutabela,« je povedal Kodelja in izpostavil dolgo tradicijo Fructalovega sodelovanja s športom in športniki.

Frutabela je nenazadnje letos poleti postala tudi uradni partner profesionalne dirke Po Sloveniji ter največjega slovenskega rekreativnega kolesarskega dogodka, Maratona Franje. Na obeh dogodkih je bila prisotna s Frutabela Labom: prostorom inovacij, testiranj in zabave, v katerem so lahko obiskovalci preizkusili svoje kolesarske sposobnosti ter dobili vpogled v zanimivi svet njihove najljubše sadne rezine.

PR

 

 

 

Oglejte si tudi