Logo MojaObčina.si

Ajdovščina

DANES
23°C
6°C
JUTRI
20°C
5°C
Deli
10504

Ponovno razigrane, vesele, brezskrbne ter rekordne Športne počitnice 2017

Zavod za šport Ajdovščina drži primat o vrhunski izvedbi ter rekordnemu obisku zelo zahtevnega projekta športnih počitnic ne le na našem območju, ampak kar na celotnem slovenskem prostoru. Tako zahtevnega, obsežnega, pestrega, kvalitetnega, cenovno dostopnega ter množičnega projekta v času poletja ni zaslediti, kar nam daje dodaten zagon, ob pripravi projekta za naslednjo sezono.

Vsako leto presenetimo z novostmi, tudi letos nismo razočarali. Dodali smo tri nove kampe in sicer ameriški nogomet, 4-kros kamp ter taborjenje. Poleg novosti, smo seveda izvedli naše tradicionalne kampe: plavalni tečaj, športne počitnice, plavalni kamp, triatlon kamp, lokostrelski kamp, plesni kamp, košarkarksi kamp, rokometni kamp, nogometni kamp ter nogometni kamp za dekleta. V projektu je sodelovalo 50 zunanjih sodelavcev ter 40 prostovoljcev. Poleg občine Ajdovščina, ki podpira projekt, so tu še naši zvesti partnerji: Vzajemna, Sokolska zveza, Fundacija za šport ter Incom, brez katerih si ne predstavjamo izvedbo tako obsežnega in kvalitetnega projekta. V šestih tedenskih terminih se je zvrstilo 900 otrok. Otroci prihajajo tudi iz drugih občin (Nova Gorica, Postojna, Sežana, Ljubljana,...). Številke so osupljive in hkrati nam dajejo potrditev, da delamo v pravo smer. Bistveno je, da so otroci zadovoljni in uživajo ter se z veseljem vračajo k nam.

Zahvala gre tudi našim aktivnim športnim društvom, ki so pripomogli k izvedbi posameznih športnih panog, zahvala gre staršem otrok, ki nam zaupajo in cenijo naše delo. Zahvala gre strokovnemu kadru ter tudi prostovoljcem, ki pripomorejo k pestrosti našega programa.

Se vidimo prihodnje leto!
Zavod za šport Ajdovščina

Všečkaj objavo

Oceni objavo

Število glasov: 0

Oglejte si tudi