Logo MojaObčina.si
DANES
16°C
3°C
JUTRI
17°C
2°C
Oceni objavo

6 tednov plesa med počitnicami

Člani Plesnega centra ADC smo pod okriljem in v organizaciji Zavoda za šport Ajdovščina v času poletnih počitnic izvedli 6 tednov programa Plesni kamp.

30 dni varstva, druženja, plesa, tkanja novih prijateljskih vezi, športnih iger in še veliko več je bilo podeljenega med pribljižno 120 otrok v poletnem času.

Zavod za šport izvaja športne počitnice že 19 let in vsako leto se trudijo izpopolniti program z novostmi, tako da je zanimiv in drugačen, čeprav se otroci iz leta v leto vračajo v iste (ali druģačne) programe.

Plesni kamp je vsak termin drugačna pustolovščina, saj vsak teden pripravljamo nove plesne koreografije, otroke pa razdelimo tudi po stopnjah znanja, tako da nobenemu ni niti dolgčas niti pretežko.

V ADC se trudimo učiti otroke za življenje; spoznavati nove prijatelje, deliti objeme, sprejemati drugačnost ali nasprotni spol, učimo jih nastopati, ustvarjati v skupinah, skupinskem duhu. Veliko je iger, ki povezujejo in ki jih ne želimo izdati. Spoznali jih bodo otroci, ki se nam bodo pridružili v prihodnje. 

Želimo se zahvaliti vsem staršem, ki so nam zaupali svoje otroke, prav tako organizatorjem; Zavodu za šport, Urošu Pintarju, Primožu Suliču in Deniju Stibilju za zelo dobro organizacijo in pomoč pri izvajanju projekta.

Se vidimo  v poletju 2023!

V linku si oglejte video utrinke 6-ih terminov Plesnega kampa 2022 :)

Oglejte si tudi