Logo MojaObčina.si
DANES
27°C
6°C
JUTRI
28°C
9°C
Oceni objavo

Mavrica obsijala mladoporočenca

V soboto, 21. septembra 2013, sta na gradu Kromberk, obdana s sorodniki in številnimi prijatelji, dahnila svoj »DA« Tadeja Štrukelj z Ajševice in Aljaž Pikec iz Črnič.
Tako kot je bila Tadeja že od malih nog velika ljubiteljica konj in tekmovalka, danes pa odlična inštruktorica jahanja, je Aljaž že od osnovnošolskih dni navdušen gasilec pri PGD Selo, od lani pa tudi član LD Čaven. Že ob samem Tadejinem prihodu na grad Kromberk, kamor je prijezdila na svojem konju  v spremstvu prijateljev konjenikov, je prisotnim zastal dih. Vsem svatom, še posebno pa Tadeji in Aljažu, bo v nepozabnem spominu ostal veličasten sprejem, ki so jima ga v Črničah pripravili gasilci PGD Selo in člani LD Čaven. Celo narava je dogodku dodala svoj čar; ob prihodu mladoporočencev v ženinovo domačo vas, je na nebu zažarela mavrica.

Ob tej priložnosti se Tadeja in Aljaž iskreno zahvaljujeta gasilcem, lovcem, konjenikom, sorodnikom, prijateljem in vaščanom, ki so jima že tako poseben dan naredili še lepši in veličastnejši.

Mi pa Tadeji in Aljažu iskreno čestitamo in jima želimo obilo sreče na skupni poti.

Družina Pikec

Oglejte si tudi