Oceni objavo

Šola podjetništva Mladinskega sveta Ajdovščina

14. februarja 2013 prične Šola podjetništva Mladinskega sveta Ajdovščina. Namenjena je mladim Ajdovcem, v starosti 30 let, ki imajo svojo poslovno idejo in jo želijo skozi šolo podjetništva izpopolniti in kasneje tudi uresničiti.

Šola podjetništva je celoletni izobraževalni program, ki bo udeležencem omogočil pridobivanje temeljnih znanj za podjetništvo. Šola bo poteka v obliki predavanj, kjer bodo udeleženci pridobili nova teoretska znanja, delavnic, kjer nova znanja utrdijo in vaj, kjer pridobljeno znanje uporabijo v praksi. Šolo podjetništva udeleženci zaključijo z izdelanim poslovnim načrtom za svojo idejo / svoje podjetje.

Namenjena je dijakom 3. in 4. letnikov, dodiplomskim in podiplomskim študentom, brezposelnim ter ostalim mladim do 30. leta, ki želijo v prihodnosti kreniti na svojo podjetniško pot.

V Šoli podjetništva se bodo udeleženci dotaknili ključnih vsebin podjetništva skozi vse faze rasti podjetja, od ustanovitve naprej. Šola je zasnovana tako, da udeleženci skozi celo leto sami kreirajo poslovni načrt za svojo idejo oziroma svoje podjetje, ki ga ob zaključku predstavijo.

Potekala bo enkrat tedensko, vsak četrtek v popoldanskih urah, do konca maja. Predavanja, delavnice in vaje bodo potekale v prostorih Mladinskega centra Hiša mladih v Palah (Cesta IV. prekomorske 61A).

Priporočamo, da si zainteresirani ogledate natančen razpored vsebin ter vse ostale informacije o šoli podjetništva, ki se nahajajo na povezavi: http://msa.si/content/view/110/111/.

Uradni rok prijav za šolo podjetništva je bil z 31. januarjam 2013 uradno zaključen pa vendar ostajajo še prosta mesta. Če imaš poslovno idejo in si želiš obiskovati šolo podjetništva piši na meil sola-podjetnistva@msa.si in preveri, če je še kakšno prosto mesto zate.

Mladinski pozdrav!

 

Mladinski svet Ajdovščina

Oglejte si tudi