Logo MojaObčina.si

Ajdovščina

JUTRI
11°C
-1°C
ČE.
15°C
-2°C
Deli

Spomladanska prireditev

Na Gori je pomlad vsako leto težko pričakovana, saj so zime po večini dolge in hude. Čeprav je bila letošnja zima milejša, so se otroci pomladi vseeno razveselili. Pozdravili so jo s prireditvijo, ki je potekala na Osnovni šoli Otlica v četrtek, 30. marca.

Vsebinsko pester program sta sproščeno povezovala šestošolca Blažka Krapež in Nejc Bolčina. Najprej je nastopil šolski pevski zbor, sledile so različne točke učencev od 1. do 9. razreda: recitacije, lutkovna igrica, skeč, klavirski nastop in nastop s harmoniko. Predšolski otroci so z glasbeno-plesno točko gledalce popeljali v svet pravljic, za veselo in poskočno razpoloženje pa je ob zvokih harmonike poskrbela šolska folklorna skupina. Veliko simpatij je požel skupni nastop otroškega pevskega zbora in učiteljev. Prireditev se je zaključila z modno revijo, na kateri so učenci klekljarskega krožka predstavili klekljan nakit, modne dodatke in druge unikatne izdelke.

Učenci so pripravili tudi spomladansko tržnico z uporabnimi izdelki, na ogled pa je bila tudi fotografska razstava ptic, avtorja Mirana Krapeža.

Urška Makuc

Všečkaj objavo

Oceni objavo

Število glasov: 0

Oglejte si tudi

Komentarji

Za komentiranje se morate prijaviti.
Na ta prispevek še ni komentarjev. Bodi prvi!