Logo MojaObčina.si
DANES
16°C
5°C
JUTRI
16°C
0°C
Oceni objavo

Winfo.si z novo podobo in bogatimi vsebinami

Po enoletnem uspešnem delovanju spletnega portala winfo.si – prvega celostnega informatorja ajdovske mladine - je winfo.si dobil novo, bolj svežo in mladostno podobo.

Winfo.si že eno leto omogoča ajdovski mladini enostavno pridobivanje aktualnih informacij z vseh področij, ki bogatijo njihovo življenje v občini Ajdovščina: izobraževanje, zaposlovanje, stanovanjska problematika, zdravje, socialna varnost, prostočasne aktivnosti, natečaji in razpisi. Mladim Ajdovcem tako prav nobena informacija ne uide.

Spletni informator, ki mlade obvešča o dogodkih in priložnostih za mlade v ajdovski občini, v Sloveniji in tudi v tujini, je nastal na podlagi izražene potrebe mladih po pridobivanju verodostojnih in aktualnih informacij z različnih področij življenja. Z informatorjem za mlade Mladinski svet Ajdovščina (MSA) nadaljuje z realizacijo ukrepov, predvidenih v Strategiji za mlade v občini Ajdovščina 2013 – 2018, ki jo je občinski svet Občine Ajdovščina sprejel januarja 2013.

Pomembno zaslugo za prenovljeno podobo informatorja imajo ravno mladi, ki so Mladinskemu svetu Ajdovščina (MSA) podali svoje predloge za vsebinsko in grafično izboljšavo spletne strani. Stran je sedaj bogatejša, preglednejša in privlačnejša.

Za ažurnost in verodostojnost informacij poleg Mladinskega sveta Ajdovščina skrbijo tudi druge organizacije oz. ustanove v občini: Občina Ajdovščina, Zavod RS za zaposlovanje, Razvojna agencija ROD, Mladinski center Hiša mladih Ajdovščina, Klub ajdovskih študentov in dijakov, Lavričeva knjižnica Ajdovščina, Ljudska univerza Ajdovščina in Pilonova galerija Ajdovščina. MSA si v prihodnosti obeta sodelovanje tudi z ostalimi lokalnimi in drugimi akterji, ki pomembno vplivajo na kakovost življenja mladih Ajdovcev.

Vse mlade iz občine Ajdovščina, ki še niso naročeni na Winfo e-novice, vabimo, da portal obiščejo in postanejo vedno na tekočem z dogajanjem v občini, Sloveniji in tujini. Vse aktualne in redno ažurirane informacije lahko sprepljate neposredno na portalu winfo.si, lahko pa se tudi prijavite na redno prejemanje aktualnih e-novic s področij, ki vas najbolj zanimajo.

Mladinski svet Ajdovščina

Oglejte si tudi