Logo MojaObčina.si
DANES
19°C
9°C
JUTRI
22°C
8°C
Oceni objavo

Božično novoletni sejem

V duhu veselega decembra in decembrskega dogajanja v Ajdovščini bo potekal tudi Božično novoletni sejem, v organizaciji Turističnega središča Planota. Sejem se bo odvijal od petka, 18. decembra 2015, do nedelje, 20. decembra 2015, na Lavričevem trgu v Ajdovščini.

Na sejmu se bodo na stojnicah predstavili lokalni ponudniki pridelkov in produktov ter unikatnih izdelkov, ki bodo na trgu postavljene v soboto in nedeljo od 9h zjutraj do 17h popoldan. Za obiskavalce sejma bo, v duhu veselega decembra, na voljo kuhano vino in topel čaj.

Sejem bomo otvorili v petek, z nastopom Kvazi godalnega kvarteta Podokničarji ob 18.30, na Lavričevem trgu v Ajdovščini. V soboto dopoldan bodo sejemski program s svojimi delavnicami in igrami popestrili taborniki, popoldan pa nas bo obiskal Božiček, ki ga bomo pričakali skupaj s škratom Ulala. Večer bomo zaključili z gledališko predstavo Gledališke skupine Dekani: Družinske štorje od Zmagota in Vitorje, ob 19h, ki bo potekala v Dvorani prve slovenske vlade v Ajdovščini. V nedeljo dopoldan bodo poleg stojnic na sejmu še športne delavnice Šport kluba Ani ter predstavitev Društva ljubiteljev starodobnih vozil s svojimi avtomobili in motorji, popoldan pa bomo podelili priznanja in nagrade Naj mladim prostovoljcem in prostovoljkam ter Naj mladinskim prostovoljnim projektom v občini Ajdovščina v sezoni 2014/2015 natečaja ''Prostovol'c naj bo!'' Sejem se bo zaključil v nedeljo ob 17h.
Na sejem ste vsi skupaj lepo vabljeni.
HH

Oglejte si tudi