Logo MojaObčina.si
DANES
18°C
14°C
JUTRI
15°C
10°C
Oceni objavo

Božički na motorjih v Zavodu CIRIUS in bolnišnici Stara Gora

Četrtek in petek 22. in 23. decembra 2022 sta bila za člane Moto Kluba Q VEJTR WAJDUŠNA po koronskih časih ponovno prav posebna dneva. Oblečeni v Božičke na motorjih smo namreč prvi dan obiskali gojence zavoda CIRIUS v Vipavi, naslednji dan pa še gojence v novi bolnišnici v Stari Gori pri Novi Gorici.

Otrokom smo takoj ob prihodu narisali nasmeh na obraz ter v njih prebudili neizmerno veselje. Nekateri so ploskali, drugi kričali ter peli. Zaradi slabega vremena smo se z gojenci zavoda v Vipavi najprej družili v njihovi vhodni avli, po končani predstavi, kjer smo tudi skupaj peli, pa smo jih povabili še na pokrito dvorišče zavoda CIRIUS, kjer so si lahko mali in veliki radovedneži ogledali okrašene motorje, se na njih tudi povzpeli ter fotografirali skupaj z Božički.

Pod novoletno smreko smo otrokom pustili veliko različnih daril (didaktične igrače, terapevtske knjige, barvice, plišaste igrače, sadje, piškote ter čokolado) in seveda lepe spomine na praznične dni.

Že naslednji dan smo se odzvali na vabilo motorista Erika Breščaka in se udeležili njegove že tradicionalne povorke Božičkov na motorjih ter obiskali še gojence nove bolnišnice v Stari Gori pri Novi Gorici, kjer smo ravno tako kot v Vipavi ob prihodu iz njih izvabili neizmerno veselje, se malo z njimi podružili, jim zaplesali ter jim dostavili darila, ki smo jih pred tem nabrali v Mercator Centru Kromberk.

Ob tem bi se radi zahvalili še podjetjema Incom in Brumat,Tržnici Ajdovščina in Piceriji Anja ter našim članom in simpatizerjem, ki so se odzvali na prošnjo in darovali za otroke.

Zahvala tudi otrokom naših članov in simpatizerjev, ki so z veseljem darovali svoje igrače za otroke s posebnimi potrebami.

Še vas bomo obiskali. Tudi vam hvala za prelep srčen dan. 

Elvis Marc, predsednik Moto Kluba Q VEJTR WAJDUŠNA

Oglejte si tudi