Logo MojaObčina.si
DANES
16°C
3°C
JUTRI
16°C
1°C
Oceni objavo

Božički na motorjih darovali pol litra

Veseli december ne bi mogel biti vesel, če se ne bi spomnili na ljudi okoli sebe in ljudi, ki jih imamo radi, ter množice ljudi, ki niso tako srečni, kot smo mogoče mi. December je mesec obdarovanja in predvsem mesec dajanja. Želimo si, da postanejo tudi ostali meseci v letu podobni decembru.

Lepo je nekaj dati in lepo je nekaj prejeti, še lepše pa je dati del sebe nekomu, ki to nujno potrebuje za življenje. Zato smo se motoristi, člani Moto Kluba Q VEJTR WAJDUŠNA, ponovno zbrali in v šempetrski bolnišnici darovali kri za tiste, ki jo bodo v prihodnjih mesecih potrebovali. Iskreno zahvalo in pohvalo izrekamo našemu članu Dušanu Rijavcu, ki je tokrat daroval kri že 116-krat in je pravi Vitez krvodajalstva. 

Živimo v času, ko se delimo in ko je resnic toliko, kot je ljudi. Edina resnica, ki bo vedno držala, je, da smo pod kožo vsi enaki. Navkljub ponovno čudnemu letu, ki se poslavlja, bomo sočloveku vedno stali ob strani.

Iskreno se zahvaljujem vsem članom, prijateljem, simpatizerjem, vsem donatorjem in sponzorjem, ki nas vedno podpirajo.

Naj ob tej priložnosti še sporočim, da bomo tudi v letu 2023 včlanjevali nove podobno misleče, če mislite, da bi nam lahko kakorkoli pripomogli, nam pišite na: qvejtr@gmail.com.

Elvis Marc

Oglejte si tudi