Izberi drugo občino
Nazadnje izbrane občine

Poišči občino

Registracija
Napoved za torek, 24.10.2017

jasno
Danes bo pretežno jasno, v vzhodni Sloveniji občasno zmerno oblačno. Pihal bo okrepljen severni do severovzhodni veter, ki bo ponehal zvečer in v noči na sredo. Najvišje dnevne temperature bodo od 13 do 17, na Primorskem do okoli 19 stopinj C.
3°C | 20°C
sreda, 25.10.2017
4°C | 19°C
četrtek, 26.10.2017
4°C | 20°C
petek, 27.10.2017
7°C | 19°C
sobota, 28.10.2017
8°C | 16°C
Opozorila
Torek, 24.10.2017 ob 6h
Severni veter bo zjutraj in deloma dopoldne ponekod pod Karavankami in Kamniškimi Alpami ter v višjih legah v sunkih presegal hitrost 70 km/h.
3°C
20°C
jasno
Nahajaš se tukaj: Dogodki

VPIS V PROGRAM »PREDELAVA SADJA« IN BREZPLAČNO ...


Tečaji in delavnice
 | 
04.02.2016, 17:00 - 19:00
A A

VPIS V PROGRAM »PREDELAVA SADJA« IN BREZPLAČNO PREDAVANJE


Kje: Mladinski center in hotel Ajdovščina, Cesta IV. Prekomorske 61 A, 5270 Ajdovščina
Kdaj: 04.02.2016, 17:00 - 19:00
Organizator: 

LJUDSKA UNIVERZA AJDOVŠČINA




Ljudska univerza Ajdovščina vas vabi k vpisu v 50 urno usposabljanje za predelavo sadja na tradicionalen način (v sadni sok, sadno vino, kis, žganje, marmelade, kompote in suho sadje), skladno s katalogom strokovnih znanj in spretnosti za nacionalno poklicno kvalifikacijo –NPK. 

V četrtek, 4. februarja 2016, ob 17.00 uri,   
bo v pritličju Mladinskega centra in hotela Ajdovščina, Cesta IV. Prekomorske 61 A, Ajdovščina,  
brezplačna predstavitev programa z vodjo usposabljanja in vpis v program, ki se predvidoma prične v marcu.

Da bo srečanje še bolj zanimivo, smo pripravili krajše predavanje »SUŠENJE SADJA NEKOČ IN DANES«. Svoje izkušnje bo z vami delila gostja, ki se že vrsto let ukvarja s sušenjem sadja.

Za dogodek so obvezne prijave na: 05 36 64 750, 05 36 64 753, 041 437 785, info@lu-ajdovscina.si. Prednost pri udeležbi imajo kandidati za 50 urni program usposabljanja ali NPK PREDELOVALEC SADJA NA TRADICIONALNI NAČIN.


Pomlad na Ljudski univerzi Ajdovščina prinaša še:

·        90 urno usposabljanje za PRIDELAVO, NABIRANJE, PREDELAVO, TRŽENJE ZELIŠČ IN PRIPRAVKOV;

·        60 urno usposabljanje za IZDELAVO KRUHA, POTIC, PECIVA IN TESTENIN NA TRADICIONALNI NAČIN in NPK na obeh področjih.

 

Veselimo se srečanja z vami. Povejte naprej prijateljem, sodelavcem, sosedom …





Lokacija: Mladinski center in hotel Ajdovščina




Deli z ostalimi:
Komentiraj dogodek

Za komentiranje morate biti prijavljeni. Še nimate uporabniškega imena in gesla? Registrirajte se!
Komentarji 0 komentarjev
Za ta dogodek še ni dodanih komentarjev. Bodi prvi!
LJUDSKA UNIVERZA AJDOVŠČINA
LJUDSKA UNIVERZA AJDOVŠČINA
CESTA 5. MAJA 14
Tel:
Prideš na dogodek?

Udeležbe na dogodku ni potrdil noben uporabnik.