Izberi drugo občino
Nazadnje izbrane občine

Poišči občino

Registracija
Napoved za nedelja, 19.11.2017

delno oblačno
Ponoči bo pretežno jasno. Ponekod po nižinah bo spet nastala megla. Najnižje jutranje temperature bodo od -5 do 0, v alpskih dolinah do -8, ob morju okoli 4 °C.
-1°C | 13°C
ponedeljek, 20.11.2017
-1°C | 13°C
torek, 21.11.2017
0°C | 12°C
sreda, 22.11.2017
5°C | 14°C
četrtek, 23.11.2017
4°C | 12°C
Opozorila
Nedelja, 19.11.2017 ob 16h
Dodatnega opozorila ni.
-1°C
13°C
delno oblačno
Nahajaš se tukaj: Dogodki

BREZPLAČNA PREDAVANJA, DELAVNICE V UČNEM CENTRU ...


Tečaji in delavnice
 | 
25.05.2016 ob 17:00 - 01.06.2016 do 17:00
A A

BREZPLAČNA PREDAVANJA, DELAVNICE V UČNEM CENTRU BRJE


Kje: UČNI CENTER BRJE, BRJE 53, 5270 Ajdovščina
Kdaj: 25.05.2016 ob 17:00 - 01.06.2016 do 17:00
Organizator: 

LJUDSKA UNIVERZA AJDOVŠČINA





Ljudska univerza Ajdovščina ponuja v Učnem centru na Brjah brezplačna predavanja ter praktične delavnice za pridobitev znanj in spretnosti s področij:

  • osnove sistema HACCP in pravila glede označevanja živil,
  • trženje in promocija izdelkov iz sadja, komunikacija,
  • predelava vipavskega sadja v različne izdelke,
  • urejanje in vzdrževanje sadovnjaka, obrezovanje, nega sadnega drevja.

Cilj delavnic je, da udeleženci pridobijo teoretična in praktična znanja ter spretnosti predelave, trženja in jih čim prej prenesejo v prakso.
Kdor želi, se morda odloči še za nacionalno poklicno kvalifikacijo in samozaposlitev. 
Izobraževanja - 15 srečanj - bodo potekala od maja do novembra 2016: 

Osnove sistema HACCP in pravila glede označevanja živil - 25. maj
 Trženje in promocija izdelkov iz sadja, komunikacija s kupci  - 1. junij
 Kuhanje marelične marmelade –  ok. 15. junija
 Predelava breskev v kašast sok; Kuhanje marmelade – izvedba v treh srečanjih - 8., 15., 16. julij
 Sušenje marelic – 12. julij
 Predelava grozdja (mošta) v sok –  14. september
 Predelava jabolk v sok – izvedba v treh srečanjih - 28. september, 7., 8. oktober
 Sušenje kakijev in jabolk  - 22. november
 Učna delavnica o ureditvi in vzdrževanju sadovnjaka –  datum bo znan naknadno
 Učna delavnica na temo nege sadnega drevja –  datum bo znan naknadno
 Učna delavnica na temo obrezovanja sadnega drevja –  datum bo znan naknadno


PREDAVATELJI:

  • Blanka Samec je univ. dipl. inž. živilske tehnologije. Svojo delovno pot je začela v Fructalu, kjer je pridobila strokovna znanja in izkušnje iz področja tehnologije predelave sadja, označevanja  in trženja končnih izdelkov. 
  • Vera Kodrič je praktik, ki ima bogate, več kot petnajstletne izkušnje, s sušenjem različnega sadja, še posebej kakija.
  • Ivan Kodrič je univ. dipl. inž. agronomije, strokovnjak za sadjarstvo z dolgoletnimi delovnimi izkušnjami.

PRIJAVE:
Priporočamo, da že danes oddate prijavo na vse delavnice/sklope delavnic, ki vas zanimajo tako, da vsako posebej označite. Število prostih mest je omejeno.
http://www.lu-ajdovscina.si/tecaji_in_usposabljanja

INFORMACIJE: 05 - 36 6 4 750, 041 437 785


Lokacija: UČNI CENTER BRJE




Deli z ostalimi:
Komentiraj dogodek

Za komentiranje morate biti prijavljeni. Še nimate uporabniškega imena in gesla? Registrirajte se!
Komentarji 0 komentarjev
Za ta dogodek še ni dodanih komentarjev. Bodi prvi!
LJUDSKA UNIVERZA AJDOVŠČINA
LJUDSKA UNIVERZA AJDOVŠČINA
CESTA 5. MAJA 14
Tel:
Prideš na dogodek?

Udeležbe na dogodku ni potrdil noben uporabnik.