Logo MojaObčina.si
JUTRI
19°C
3°C
NED.
23°C
5°C
Oceni objavo

NOGOMETNA SEZONA NA VRHUNCU

Vse selekcije NK Vransko delujejo s polno paro, prvenstvo se je prevesilo v drugi del in se bo v začetku junija zaključilo. Pomladanski del prvenstev so najprej začeli člani in kadeti. Slednji nadaljujejo dobre igre iz jesenskega dela in so vse bližje prvemu mestu.

To ne moremo reči za našo člansko ekipo. Slabe predstave se kljub želji po boljših rezultatih in treniranju tudi v zimskem obdobju še naprej vrstijo. V oči bode neresnost nekaterih, ki so marsikaj obljubili, kasneje pa na cedilu pustili svoje soigralce. Ti se trudijo, a z očitnim pomanjkanjem izkušenj niso dorasli ostalim ekipam. Morda v majhno opravičilo šteje le to, da je medobčinska članska liga letos močna kot že dolgo ne, saj v njej nastopajo ekipe, ki so še v lanski sezoni krojile vrh Štajerske lige, ki se je zaradi novega tekmovalnega sistema ukinila. Vsekakor pa odnos naših najstarejših bode v oči in ni nič kaj vzgojen za naše najmlajše.

Ravno naši najmlajši, selekcije U9, U11 in U13, pridno vadijo in so zelo zagnani, kar je opaziti tudi na tekmah, kjer premagujejo svoje vrstnike. Tu izstopa selekcija U11, v kateri se kažejo orisi dobre selekcije v prihodnjih letih.

Ker število otrok ni ravno veliko, vabimo vse, ki bi želeli spoznati skrivnosti nogometne igre, da se nam pridružijo pri vadbi. Vse informacije dobite v klubu v popoldanskih urah ali pa kontaktirate odgovorne po telefonu. Številke so objavljene na naši spletni strani www.nkvransko.si.

 

 

 

Oglejte si tudi