Logo MojaObčina.si
DANES
19°C
1°C
JUTRI
24°C
6°C
Oceni objavo

Športni dan prvega triletja na Osnovni šoli Vransko–Tabor

Kot vsako leto smo tudi letos učiteljice nižjih razredov, v sodelovanju z učiteljico športa, go. Zlatko Bukovec, izvedle zadnji športni dan iz atletike, ki je bil v sredo, 11. junija 2014. Učenci od 1. do 3. razreda so se pomerili v teku na 300 m in 60 m, v metu žogice in žvižgača ter v skoku v daljino. Vsi učenci so se trudili po svojih najboljših močeh. Medalje, ki so jih izdelali učenci predmetne stopnje, so prejeli najboljši trije učenci v posameznih disciplinah, v obeh razredih skupaj. Zmagovalci v mnogoboju so bili: v tretjem razredu Martin Strnišnik in Mojca Malovšek, v drugem razredu Lan Aleksander Dobnik in Nataša Semprimožnik ter v prvem razredu Tinej Pikl in Lara Drolc.
Vtisi učencev

Nika Bokal, 1. a:

Najbolj mi je bilo všeč, ko sem metala žvižgač. Najtežje mi je bilo teči. Najlažje mi je bilo, ko sem metala žogico.

Anže Šramel, 1. a:

Všeč mi je bilo, ko sem tekel in metal žogico. Vesel sem bil, ko je Tinej zmagal v vseh disciplinah.

Katarina Mali, 3. b:

11. 6. 2014 smo imeli športni dan. Na ta dan smo metali vortex, žogico, tekli na 300 in 60 metrov ter skakali v daljino. Ko smo tekli na 60 metrov, sem prehitela Viktorijo. Na 300 metrov sem bila druga. Najbolj všeč mi je bilo, ko sem slišala, da je moja sestra Klavdija dobila zlato medaljo. Bila je prva.

Nika   Homšak  Godler, 2. a:

V sredo, 11. 6. 2014, smo imeli športni dan. Metali smo žogice in žvižgača. Tekli smo na 300 metrov in 60 metrov. Nazadnje smo skakali v daljino. Najlažje je bilo teči na 300 metrov.  Najtežje je bilo skakati v daljino. Pohvaliti moram vse organizatorje, ker sem se imela zelo lepo. Najbolj všeč mi je bilo, ko smo se igrali z Matevžem, Tajdo in Lavro, z učenci 9. razreda. Nisem dobila medalje, ker se je sreča napotila drugam.

Sebastjan Koderman, 2. a:

V sredo, 11. 6. 2014, smo imeli športni dan . V šolo smo prišli kot običajno, le da smo namesto torbe imeli nahrbtnik. Zjutraj smo najprej pretekli deset krogov okrog igrišča. Potem smo metali žogico v daljino. Jaz sem vrgel 22 m, zato sem dobil medaljo. S seboj smo imeli tudi plastenko z vodo, da smo se odžejali. Po malici smo še tekli na 60 metrov. Ko pa se je začela vročina, smo šli v telovadnico. Tam smo igrali badminton. Najbolj sem bil vesel medalje.                          

Justina Jerman, 3. a:

V sredo, 11. 6. 2014, smo imeli športni dan. Bil je lep, vroč dan. Tekmovali smo v skakanju v daljino, metu žogice in žvižgača, tekli smo na 60 m in 300 m. Na koncu je bila podelitev medalj. Pri športnih igrah so nam pomagali devetošolci. Na žalost nisem dobila nobene medalje. Najboljša sta bila Martin in Mojca, saj sta prejela največ medalj.

Martin Žilnik, 2. b:

V sredo smo imeli športni dan. Najboljše mi je bilo, ko smo metali vortex. Zelo sem bil užaljen, ker nisem dobil skoraj nobene medalje. Nekaj pa sem pozabil povedati. Vmes smo igrali boj med dvema ognjema. Z enim življenjem sem zdržal najdlje v polju in zaradi mene je naša skupina zmagala. 

Stanka Tominšek Kužnik, Breda Čvan

Oglejte si tudi