Logo MojaObčina.si
JUTRI
19°C
3°C
NED.
23°C
5°C
Oceni objavo

Naravne oblike gibanja

22. septembra je za učence prvega triletja potekal športni dan na temo naravnih oblik gibanja. Učenci so spoznali različne športe, ki so jih predstavili ponudniki izvenšolskih dejavnosti. Nogomet je predstavila Savinjska nogometna šola (Marjan Kozmelj, Jure Džordževič in Miha Miklavc), košarko Žan in Luc Ocvirk, odbojko Vanja Žilnik z Evo Mihevc in Majo Marovt, judo Peter Bevc ter atletiko Jolanda Batagelj s Sašo Križnik. Vsem se za sodelovanje in dobro voljo iskreno zahvaljujemo. Učenci so na zelo intenzivnem športnem dnevu uživali in se marsikaj novega naučili. Nekaj vtisov so zapisali tretješolci.
V torek,  22. 9. 2015, smo imeli športni dan. Prvo uro sta nas imeli Jolanda Čeplak in Saša Križnik. Drugo uro je bil nogomet, tretjo uro košarka, četrto uro odbojka, peto uro pa judo. Najbolj mi je bila všeč košarka, ker sem zadel veliko košev. Spremenil bi, da se pri judu ne bi metali po tleh. G. Žan me je pohvalil, da sem zelo dober pri košarki. Predlagal mi je, da se vpišem v košarkarski klub. Mami je izpolnila prijavnico. V šoli sem jo oddal gospe. Na treninge košarke bom hodil ob sredah in petkih.

Domen Dolar

 

Naš športni dan je potekal v telovadnici Osnovne šole Vransko. Prvo uro smo imeli atletiko, drugo uro pa smo imeli nogomet. Zelo mi je bilo všeč. Tretjo uro smo imeli košarko. Četrto uro smo imeli odbojko, peto uro pa judo. Najbolj mi je bil všeč g. Jure. Nogomet mi je bil všeč, ker smo streljali na gol.

Val Radulj

 

Najboljše mi je bilo, ko smo igrali nogomet. Imeli smo športni dan na Vranskem. Imeli smo košarko z Žanom in Lucom. Všeč mi je bilo, ko smo imeli judo. Pri judu smo se tepli s pasom. Imeli smo tudi odbojko. Zelo mi je bila všeč. Pri odbojki sem se naučil odboje. Pri judu sem se naučil padec. Všeč so mi taki športi.

Tinej Pikel

 

Najprej nam je učiteljica predstavila, kateri učitelji in učiteljice nas bodo imeli. Potem smo odšli v telovadnico, kjer se nam je predstavila gospa Jolanda. Ko smo končali, smo odšli na nogomet. Tam smo se razdelili v skupine. Imeli smo se lepo z gospodom Marjanom, Juretom in Mihom. Odšli smo na malico, po malici smo odšli na odbojko. Po odbojki smo odšli na košarko. Tam smo imeli poligon. Igrali smo košarko in štafetne igre. Od teh iger smo odšli na judo. Tam smo najprej opazovali vaje, nato pa smo poskusili tudi sami. Imeli smo se zelo lepo tudi pri igri z žogo. Tako je minil še en lep športni dan.

Gloria Vovk

 

Oglejte si tudi