Logo MojaObčina.si
JUTRI
19°C
1°C
NED.
24°C
6°C
Oceni objavo

PLAVALNI TEČAJ V 3. RAZREDU

V marcu smo imeli tretješolci plavalni tečaj. Vsak dan smo se z avtobusom peljali v Celje, kjer smo v bazenu Golovec izpopolnjevali svoje plavanje. Več o samem dogodku si preberite v poročilih otrok.
V tednu od 17. do 21. marca smo se vsak dan z avtobusom odpeljali  v Celje na plavalni tečaj v bazen Golovec. Prvi dan smo imeli testiranje in jaz sem bila v najboljši skupini. Najprej se mi je zdelo zabavno, potem pa mi ni bilo več  všeč, ker smo šli v velik bazen. Ko smo prišli drugi dan, smo imeli prosti čas, ki je bil namenjen igri. Potem smo se razdelili v skupine. Ta dan smo se učili kravl. Najbolj mi je bilo všeč, ko smo se igrali. Tretji dan smo se učili plavati žabico, četrti dan pa hrbtno. Hrbtno plavanje se mi je zdelo težko, ko pa sem poskusila, mi je bilo lahko. Najbolj mi je bilo všeč, ko smo plavali hrbtno. Peti dan smo imeli nastop pred starši in pokazali smo vse, kar smo se naučili. Najbolj mi je bilo všeč, ko sem dobila diplomo. Dobila sem bronastega delfinčka.

Katja Žuntar, 3. b

 

Prvi dan sem na plavalnem tečaju pokazala, kako znam plavati kravl in žabico. Potem smo se razdelili v dve skupini. Ena skupina je bila dobra, druga malo slabša. Jaz sem bila v drugi skupini. V tej skupini smo bili večino časa v malem bazenu. Drugi dan smo se naučili kravl in smo še bolj napredovali. Tretji dan smo spoznali žabico. Po malici smo vsi odšli v velik bazen. Četrti dan mi je bilo najbolj všeč, ker smo bili večino časa v velikem bazenu. Ni mi bilo všeč, ker se v velikem bazenu nismo igrali. Igrali smo se samo v malem bazenu. V petek sem imela malo treme, ker so prišli starši.  Moji starši niso prišli, ker je bila mami v službi. Ta dan sem usvojila tudi srebrnega delfinčka.

Katarina Mali, 3. b

 

 Prvi dan smo na plavalnem tečaju vsi tretješolci pokazali, kako plavamo. Po testiranju smo nekateri odšli v velik bazen in se tam učili. Naslednji dan me ni bilo, ker sem zbolela, zato sem odšla k babici in dediju. Odpeljala sta me v ambulanto. Morala sem ležati in nisem smela preveč govoriti. Ko smo prišli domov, sem se igrala z igračami. Po kosilu smo odšli počivat in gledala sem risanke. Ves teden sem bila pri babici in dedku. Ni mi bilo všeč, ker sem zbolela.

Neža Semprimožnik, 3. b

Oglejte si tudi