Logo MojaObčina.si
DANES
16°C
-0°C
JUTRI
19°C
3°C
Oceni objavo

Ponudniki lokalnih dobrin vabljeni na podeželsko tržnico Žalec

Od sobote, 20. oktobra 2012, dalje bo prenovljena žalska tržnica zopet odprla vrata. Vabljeni vsi, tako prodajalci kot obiskovalci.

Občina Žalec v teh dneh vabi vse zainteresirane ponudnike, ki bi želeli prodajati na novi tržnici, da pokličejo na tel. št. 03 71 36 436 ali 041 980 949 ali pišejo na polona.smrkolj@zalec.si. Namen tržnice je različna ponudba, ki bo prebivalcem Žalca in tudi ostale Savinjske doline prinesla kakovostno domačo ponudbo prehrambenih -tudi ekoizdelkov - ter izdelkov domače obrti.

Partnerji projekta EU, Evropski kmetijski sklad za razvoj podeželja – Evropa investira v podeželje, MKO, Lokalna akcijska skupina »LAS SSD«, RA Savinja in Občina Žalec, so pristopili k opremljanju podeželske tržnice, za katero je Občina Žalec predhodno odkupila zemljišče, izvedla celovito komunalno opremljanje in zgradila tržno ploščad s potmi in z drugimi ureditvami. Ugodna lokacija praktično sredi mesta, ob mestnem parku in večjem parkirišču, nudi bodočim prodajalcem dobre poslovne pogoje.

Oglejte si tudi