Logo MojaObčina.si
JUTRI
18°C
6°C
NED.
23°C
8°C
Oceni objavo

Poročni sejem

V soboto, 5.11. in v nedeljo, 6.11., je v Gostišču pri Jap na dolenjskem potekal poročni sejem, na katerem so bodoči mladoporočenci dobili vse potrebne informacije za svoj večni »DA«.

Na sejmu so lahko bodoči mladoporočenci dobili vse potrebne informacije za pripravo nepozabnega poročnega dne – videli smo prekrasne modne revije poročnih oblek zanjo in zanj (svojo kolekcijo je predstavila tudi priznana slovenska oblikovalka Maja Ferme), svojo ponudbo so predstavili tudi cvetličarji, slaščičarji, fotografi in frizerji, pokramljali smo z najboljšimi zlatarji in si ogledali najnovejše kolekcije poročnih prstanov, gostinci in drugimi ponudniki storitev, kateri na poročni dan ne smejo manjkati.

Sejma se je tudi v letošnjem letu udeležil grad Bogenšperk.

Bel grad sredi zelenih gozdov je še vedno zelo priljubljena destinacija bodočih mladoporočencev. Poročni protokoli lahko potekajo v Valvasorjevi knjižnici, kjer mladoporočenca in svate skozi celoten protokol vodi in usmerja grajska gospa, v poročni dvorani pa bučno zadoni poročna koračnica iz grajskih orgel, kar velja za edinstveno doživetje, saj so orgle tipičen cerkveni instrument, ki se z izjemo Bogenšperka na gradovih ne pojavlja.  

Vse bolj zanimiva pa postaja tudi poroka v prekrasnem lipovem drevoredu, kjer si par obdan z naravo in pod bujnimi cvetočimi lipami izmenja poročna prstana in zaobljubo. 

Vsi bodoči mladoporočenci ste vljudno vabljeni, da si ogledate ponudbo poročnih storitev na gradu Bogenšperk, kjer se bomo potrudili, da bo vajina poroka enkratna in neponovljiva! 

Oglejte si tudi