Logo MojaObčina.si
DANES
14°C
0°C
JUTRI
17°C
2°C
Oceni objavo

Kegljanje

Prijateljsko srečanje med ŠD Invalid in DU Mislinja
V petek, 13. 11. 2015, smo se v peti prijateljski tekmi v kegljanju na 120 lučajev pomerili ekipi ŠD INVALID in DU Mislinja. Tekma je potekala v prijateljskem  vzdušju a borbeno za vsak kegelj in za čim boljši skupni rezultat. Ekipe so bile sestavljene  iz 8 igralcev.

Tudi tokrat smo bili boljši kegljači in kegljačice ŠD INVALID in zmagali z rezultatom 8 : 2 in s skupnim rezultatom 4178 : 3972 kegljev,torej z razliko 232 kegljev.

Pri ŠD INVALID je najboljši rezultat dosegel Mario BOGAR s 591 podrtimi keglji, kar je bil tudi najboljši rezultat te tekme, pri DU Mislinja pa je najboljši rezultat dosegel Anton ZAJC s 568 keglji.

EKIPO ŠD I so sestavljali: Marko SKOPLJAKOVIČ, Drago MIHALJ, Mario BOGAR, Tone GARB, Marjana GAMS, Vlado KREMŽAR, Julia VAČUN in Avgust ŽEL.

EKIPO DU Mislinja pa so sestavljali: Anton JEROMEL, Rudi LUBEJ, Anton ZAJC, Drago TISNIKAR, Vlado ODER, Branko ZAJC, Matjaž SMONKAR in Boris OROŽ.

Po končani tekmi sva se z današnjim vodjem ekipe DU Mislinje Vladom ODROM dogovorila, da se letos še enkrat srečamo in odigramo tekmo na 120 lučajev in z ekipo 8 igralcev.

 

Kot predsednik ŠDI sem vesel, da imamo takšne prijateljske odnose in da se imamo stalno prijetno in lepo.  Navijamo za vsakega, ki dobro podre kakšno lepo pozicijo, zato bomo tudi v prihodnje  nadaljevali z organizacijo teh tekem.

 

                                                                                                                                                      Zapisal Tone GARB

Oglejte si tudi