Logo MojaObčina.si
DANES
10°C
6°C
JUTRI
16°C
-3°C
Oceni objavo

Državno prvenstvo invalidov v kegljanju

V soboto  13.5.2017 se je na kegljišču GOLOVEC v Celju odvijalo državno prvenstvo  v kegljanju za invalide. Sodelovali so tudi članice in člani koroških društev invalidov.

V ženski konkurenci v K5 so se udeležile tri članice MDI Mežiške doline in to Anica Abraham,Maja  Sedelšak in Marija Jakopič in se izmed 7 tekmovalkami uvrstijo takole, Maja Sedalšek je bila 5,Marija Jakopič  je bila 6 in Anica Abraham 7.

V svoji konkurenci se je član MDI Mežiške doline Esad Hadžiagić  uvrstil na 2 mesto izmed 4 tekmovalcev. V  konkurenci K4 se je kegljač DI Muta Jože FREIDL uvrstil na prvo mesto in na tretje mesto v tej konkurenc se je uvrsti član MDI Mežiške doline Peter Ozmec izmed 5 tekmovalcev

V naj močnejši kategoriji K5 so se tega tekmovanju udeležili trije  člani  koroških DI.In to iz MDI Mežiške doline Ignac Mlakar ki je bil izmed 14 tekmovalci 9 ,član DI Slovenj Gradec je osvojil Tone Garb odlično 2 mesto  in odlično prvo mesto je osvojil član MDI Radlje Srečko Pajtler.

Ob tej je treba povedati da sta Srečko Pajtler  z 522 keglji in Tone Garb z 514 keglji bila tudi  najboljša tekmovalca tega DP v CELJU. Vsi člani koroških DI  ki so se udeležili tega tekmovanja si zaslužijo iskrene čestitke za dosežene rezultate
                                                                                                                                          Zapisal Tone Garb

Oglejte si tudi