Logo MojaObčina.si
JUTRI
17°C
2°C
NED.
22°C
4°C
Oceni objavo

Državno prvenstvo invalidov v kegljanju 2014

V soboto, 17. maja 2014, se je na kegljišču Golovec v Celju odvijalo DP invalidov v kegljanju. Na DP je bilo prijavljenih skupno 52 kegljačev in 15 kegljačic, in to tistih, katerim je uspelo izpolniti normo na območnih tekmovanjih. Organizator in izvajalec tekmovanja DP invalidov v kegljanju je bila ZŠIS-POK, na tekmovanju pa je bil prisoten dolgoletni sodelavec Igor Malič. Tekmovanje se je izvedlo v skladu z določili pravilnika – posamično v disciplini 120 lučajev. Tekmovalo se je 4 x 30 lučaje mešano – 15 polno + 15 čiščenje, razvrščeni pa so bili v 13 kategorij.

 

Po končanem tekmovanju so prvi trije uvrščeni iz posameznih kategorij prejeli medalje, vsi rezultati tekmovanja pa so objavljeni na spletni strani ZŠIS – POK.

 

Iz Društva invalidov Slovenj Gradec se je uspela uvrstiti na DP Pavla Garb, saj je na območnem tekmovanju dosegla zelo lep rezultat in se s 541 podrtimi keglji uvrstila na 4. mesto. Na DP pa ji je bila sreča  malo manj naklonjena, saj se je v kategoriji K-5, kjer so tekmovale 4 kegljačice, s 437 podrtimi keglji uvrstila na 4. mesto. Čestitamo!

 

Stanislava Tamše

Oglejte si tudi