Logo MojaObčina.si
DANES
14°C
0°C
JUTRI
17°C
2°C
Oceni objavo

46. športno zgodovinska prireditev za pokal v spomin pohoda XIV. divizije na Štajersko

Športno društvo invalid Slovenj Gradec že osmič osvojilo prehodni pokal zgodovinske prireditve v spomin pohoda XIV. divizije na Štajersko
ŠDI Slovenj Gradec je dne 8. 6. 2013 organiziralo že 46. športno zgodovinsko prireditev za pokal v spomin pohoda XIV. divizije na Štajersko. Tekmovalo se je v dveh športnih panogah, v kegljanju - borbene igre in v streljanju. Kot vsako leto so tudi letos sodelovale ekipe MDI "Drava" Radlje ob Dravi, MDI Velenje, ŠDI Maribor in domeče ŠDI Slovenj Gradec.

 

Rezultati v streljanju:

1. mesto MDI Velenje - 643 krogov

2. mesto ŠDI Slov. Gradec - 636 krogov  

3. mesto MDI "Drava" Radlje ob Dravi - 587 krogov,

medtem ko ŠDI iz Maribora ni imelo strelske ekipe

 

Rezultati v kegljanju:

1. mesto ŠDI Slovenj Gradec - 609 kegljev

2. mesto MDI "Drava" Radlje ob Dravi - 606 kegljev

3. mesto ŠDI Maribor - 572 kegljev

4. mesto MDI Velenje - 503 keglje

 

Skupni zmagovalci so tako postali s 7 točkami športniki iz domačega ŠDI Slovenj Gradec, drugo mesto je s 4 točkami osvojilo MDI "Drava" Radlje ob Dravi, 3. mesto s 4 točkami MDI Velenje, ŠDI iz Maribora pa se je z 2 točkama uvrstilo na 4. mesto.

 

Prehodni pokal so osvojili v trajno last športniki iz ŠDI Slovenj Gradec, saj so v treh letih dobili kar tri zaporedne zmage.

 

Predsednik ŠDI Slovenj Gradec Tone Garb čestita vsem športnicam in športnikom ŠDI in se jim zahvaljuje za nastop in dosežene rezultate, s katerimi so  osvojili prvo mesto in tako prejeli v trajno last prehodni pokal. Posebej se zahvaljuje še kegljačem za zelo dober rezultat 609 kegljev, kajti ta rezultat je več kot odličen, slab rezultat pa ni bil niti od strelcev. 

 

Vsem športnikom iskrene čestitke in športni pozdrav!

 

Stanislava Tamše

 

 

 

 

 

Oglejte si tudi