Logo MojaObčina.si
DANES
14°C
0°C
JUTRI
17°C
2°C
Oceni objavo

49. prireditev v spomin pohoda Po poteh XIV. divizije na Štajersko

ŠD INVALID je v soboto, dne 11. 6. 2016, organiziralo in izvedlo že 49. po vrsti športno zgodovinsko prireditev za prehodni pokal v spomin pohoda XIV. divizije na Štajersko. Tekmovali smo v streljanju in kegljanju. Na tej prireditvi so nastopile ekipe ŠDI MARIBOR,MDI VELENJE, MDI RADLJE in domače ŠD INVALID. Tekmovanje je potekalo v prijateljskem vzdušju tako kot vedno, ko se srečamo na tem tekmovanju v Slovenj Gradcu.

Skupni zmagovalci smo postali člani ŠD INVALID Slovenj Gradec, drugi so bili naši največji konkurenti športniki iz MDI VELENJE, tretji so bili iz ŠDI MARIBOR in četrti so bili iz MDI RADLJE.
Po končanem tekmovanju smo imeli podelitev pokalov v BARU VESELJAK in tam smo vse ekipe tudi pogostili z kosilom in pijačo. Vsi vodje nasprotnih ekip so pohvalili organizacijo tekmovanj,a še posebej pa predsednika ŠDI SLOVENJ GRADEC Toneta GARBA, ki vsako leto tako dobro organizira in izvede to prireditev. Predsednik ŠDI Slovenj Gradec Tone GARB pa se je zahvalil Francu KUŠTRU za dobro sojenje na streljanju in pa Nadi ČERNIČ ŽVIKART in Jožetu KASPARJU, ki sta dobro sodila kegljanje.  

Letos je prehodni pokal osvojilo domače ŠDI Slovenj Gradec v trajno last, saj smo ga osvojili letos že tretjič zapovrstjo. Na koncu je vodja športnikov iz ekipe ŠDI MARIBOR Tone STRAŽAR povedal, da nas bodo povabili mesecu septembru na četveroboj v MARIBOR.

Ekipo ŠDINVALID v streljanju so sestavljali: Franc KUŠTER, Uroš SUŠEC, Jelka SUŠEC in Jerica SVETINA.

Ekipo ŠDI v kegljanju pa so sestavljali: Tone GARB, Marjana GAMS, Ivan MARZEL, Tine TAMŠE, Marko SKOPLJAKOVIČ in Branko KONEČNIK. Vsem, ki so nastopili za ŠDI, iskrene čestitke za osvojeno prvo mesto in za osvojitev prehodnega pokala

 

                                                                                   Zapisal: Tone GARB, predsednik ŠD INVALID Slovenj Gradec

Oglejte si tudi