Logo MojaObčina.si
DANES
14°C
0°C
JUTRI
17°C
2°C
Oceni objavo

Srečanje težkih invalidov in starostnikov Aktiva invalidov Šmartno

Vodstvo Aktiva invalidov Šmartno skrbi skozi celo leto, da se njihovi invalidi nenehno vključujejo v različne programe, saj jim s tem pripomorejo k njihovemu boljšemu počutju.

 

Tokrat je vodstvo aktiva organiziralo v petek, 14. junija 2014, na Letališču v Mislinjski Dobravi srečanje težkih invalidov in starostnikov. Na srečanju je bilo prisotnih 88 težkih invalidov in starostnikov. Srečanja se je udeležil tudi častni član AI Šmartno in nekdanji predsednik DI Slovenj Gradec , gospod Ivan Merzdovnik. Po pozdravu in nagovoru predsednika AI Šmartno Rudija Horvata je sledil nastop Ljudskih pevk Lastovk, ki so jim zapele kar nekaj lepih ljudskih pesmi. Na srečanju so se spsomnili tudi njihovih jubilantov. Po uradnem delu jim je bilo postreženo tudi kosilo, za katero so poskrbeli v restavraciji Aerodroma.

 

Sledilo je prosto druženje. Med seboj so se veliko pogovarjali o problemih in težavah,   ki jih spremljajo v njihovem vsakdanjem življenju. Kar nekaj ur je trajalo, da so se razšli in zadovoljni vrnili nazaj na svoje domove.

 

Stanislava Tamše 

Oglejte si tudi