Logo MojaObčina.si
JUTRI
21°C
5°C
NED.
21°C
8°C
Oceni objavo

Srečanje težkih invalidov in starostnikov Aktiva invalidov Pameče Troblje

Invalidom s težjo invalidnostjo ali zelo slabim zdravstvenim stanjem in ki živijo v zelo slabih socialnih razmerah nudi Društvo invalidov Slovenj Gradec največ pozornosti v vseh pogledih, in sicer v obliki obiskov, organiziranih srečanj, piknikov ter finančnih pomoči.
Odbor Aktiva invalidov Pameče Troblje je v ponedeljek, 27. maja 2013, organiziral srečanje težkih invalidov in starostnikov, ki so dopolnili 70 ali več let. Srečanje so imeli v Gasilskem domu v Pamečah (v garaži Gasilskega doma, ki ni primeren prostor za težke invalide in starostnike, saj v njej ni niti WC-ja), udeležilo pa se ga je 53 težkih invalidov in starostnikov.

 

Pred pozdravnim govorom predsednika aktiva Marjana Sedarja in predsednice DI Slovenj Gradec Stanislave Tamše, so najprej zapele nekaj lepih pesmi pevke Lastovke. Nato je sledilo kosilo, po kosilu pa je še na harmoniko zaigral Edo Goličnik.

 

Malo kasneje se je srečanju pridružil še predsednik VS Pameče Troblje Milan Širnik, ki je udeležence prav tako lepo pozdravil, jim zaželel veselo druženje, predvsem pa veliko zdravja.

 

V veselem razpoloženju in sproščeno so v teh nekaj urah vsi skupaj vsaj za trenutek pozabili na vse skrbi, za kar gre zahvala odboru aktiva, ki se je potrudilo za njihovo dobro počutje.

 

Stanislava Tamše 

Oglejte si tudi