Logo MojaObčina.si
DANES
23°C
7°C
JUTRI
23°C
7°C
Oceni objavo

KMN SEVNICA letos še neporažena

V 18. kolu druge slovenske lige futsal so se Sevničani odpravili na težko gostovanje v Benedikt. Po neprepričljivi predstavi so Sevničani v drugi polovici drugega polčasa le strli odpor gostitelejv in na koncu je bil rezultat 3:5.
Tekmo so odigrali v Športni dvorani Benedikt. Posavčani so na začetku delovali kot razglašena violina, kar so izkoristili gostitelji in v drugi minuti je zadel Fujs. Kot na zadnjih dveh tekmah so Sevničani po prejetem zadetku zaigrali bolje in čez minuto izid izenačili. Zadel je Koprivnjak. Sledila je raztrgana igra na obeh straneh, obe ekipe sta si preigrale nekaj priložnosti za zadetek. Sevničani v zaključkih akcije niso bili zbrani, gostitelji pa niso našli poti mimo vratarja Zakška. Da so Sevničani na odmor odšli z zadetkom prednosti, je poskrbel Nečemer, ki je z lepim preigravanje in natančnim diagonalnim strelom presenetil vratarja gostiteljev.

Benedikt  je z agresivno igro v drugem polčasu prevzel pobudo in v 26. minuti je na drugi vratnici rezultat poravnal Klemenčič. Sevničani so po prejetem zadetku delovali zelo zmedeno v obrambi in trener Jontez se je odločil za minuto odmora. Po premoru smo videli igro pred obema kazenskima prostoroma. Z odličnimi posredovanji je v sevniških vratih še blestel Zakšek, v napadu se je razigral Kurtić in v 29. minuti zadel. Svojo mojstrovino je v 34. minuti pakazal še Pešec in videti je bilo, da je tekma končana. Fujs je imel druge načrte in je izkoristil nezbranost sevniške obrambe in minuto za tem izid zmanjšal. Do konca tekme je kapetan ustavil vse strele na gol in zmagala je Sevnica. Zmago je s svojim 17. zadetkom v sezoni pred koncem srečanje potrdil Krnc.

Igralci:

Matej Zakšek, Domen Krnc, Jan Nečemer, Luka Koprivnjak, Matej Kranjčevič, Damjan Kos, Mitja Drame, Denis Balagić, Nenad Kurtić, Denis Isić, Gregor Pešec.

U21 V TREH MINUTAH STRL ODPOR LJUBLJANČANOV

Sevniški mladinci so gostovali pri Vuku. Igrali so 12. krog državnega prvenstva U21 vzhod. Krnc in Nečemer sta na polovici prvega polčasa v treh minutah skupaj zadela trikrat, kar je določilo zmagovalca.

V drugem polčasu sta svoje dodala še Šribar in Repovž in koncu je bil rezultat 2:6.

V Ekipi so bili:

Mirnes Joldić, Jernej Jazbec, Sebastijan Šribar, Domen Krnc, Jan Nečemer, Aljaž Kugler, Mihael Grigić, Rok Grubar, Matej Repovž, Rok Baznik.

Oglejte si tudi