Logo MojaObčina.si
DANES
20°C
3°C
JUTRI
25°C
6°C
Oceni objavo

Futsal U18: Kadeti KMN Sevnice vknjižili prvo zmago

V 3. kolu Državnega prvenstva U18 skupina A sta se v sevniški dvorani pomerila domača Sevnica in KMN Imeno. Ob odličnih obrambah Pečnika in na krilih Ulčnika so točke ostale doma. KMN SEVNICA : KMN IMENO 5:2 (2:0)

Tekmo so pričeli Mlakar (kapetan), Ržen, Vidergar, Ulčnik ter Pečnik na vratih. Domačini so postavili visoko obrambo in z agresivnim pokrivanjem prisili nasprotnika v napake. Eno od teh je v 3. minuti izkoristil Ulčnik za prvo vodstvo. Isti igralec se je ponovno vpisal med strelce v 12. minuti. Sevniški čuvaj mreže je z odličnimi obrambami preprečil, da bi goste prišli do zadetka v prvem polčasu.


Drugi polčas so bolje začeli gostje, saj so izkoristili zmedo v vratarjevem prostoru in znižali rezultat na 2:1. Domačini so si priigrali številne priložnosti za zadetek. Vidergar je v 28. minuti le uspel premagati gostujočega vratarja. Dve minuti zatem je sevniška obramba ponovna zaspala in Pečnik je moral še drugič v svojo mrežo po žogo. Po minuti odmora so se domačini zbrali in v minuti dosegli dva zadetka. Prvega in tretjega na tekmi je prispeval Ulčnik. V naslednjem napadu pa je dvojno podajo izkoristil Klenovšek in postavil končni rezultat.


Ekipo so sestavljali:
Urban Kolman, Goran Janković, Tim Tomažin, Blaž Klenovšek, Urban Šribar, David Pečnik, Jan Mlakar, Klemen Ržen, Rok Ulčnik, Alen Vidergar.


Lestvica U18 A

Mesto

Klub

Tekem

Z

N

P

Goli

Točke

 

1.

Kebelj Mibus prevozi 

3

3

0

0

17:5

9

 

2.

KMN Olimp Celje 

2

1

1

0

7:4

4

 

3.

KMN Sevnica 

3

1

1

1

10:8

4

 

4.

KMN Imeno 

2

0

0

2

2:10

0

 

5.

Dobovec Trgovine Jager 

2

0

0

2

4:13

0

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Oglejte si tudi