Logo MojaObčina.si
DANES
24°C
6°C
JUTRI
23°C
8°C
Oceni objavo

Predstavitev turistične ponudbe Občine Sevnica na Festivalu za tretje življenjsko obdobje Cankarjev dom, Ljubljana

Prostor smo imeli vabljivo opremljen in na velikem TV ekranu smo vrteli predstavitveni film »Zakladnica doživetij« in filme Med legendo in resničnostjo in Ajdovski Gradec

 Naša občina se je drugič predstavljala na festivalu, ki se je začel 1. oktobra in je trajal  tri dni. Predstavitveni prostor KŠTM- ja Sevnica je bil v prehodni dvorani ob glavnem vhodu Cankarjevega doma v katerem je bil tudi glavni prireditveni oder, kar je bilo dobro, ker je bila zagotovljena prehodnost obiskovalcev.

Prostor smo imeli vabljivo opremljen in na velikem TV ekranu smo vrteli predstavitveni film  »Zakladnica doživetij« in filme Med legendo in resničnostjo in Ajdovski Gradec.  Dekorativno smo razstavili spominke za promocijo in prodajo, na stojalu in pultu pa smo nudili povpraševalcem promocijske materiale od katerih je največ pozornosti uživa Katalog turistične ponudbe in zloženka Gradu Sevnica. Največji  obisk naše stojnice je bil prvi in drugi dan, ko so prihajali povabljeni organizatorji izletov, na splošno je bil obisk večji kot preteklo leto.

Glede na resnost povpraševanja po podrobnostih je sklepati, da se dolgoročno lahko pričakuje obisk povpraševalcev, kajti večina je povedala, da bodo predstavljene naše točke uvrstili v programe, ki jih pripravljajo za naslednje leto nekateri pa pripravljajo tudi še dolgoročnejše programe.

Velika večina ponudnikov razstavljavcev na sejmu je bila iz zdravstvene stroke in ponudnikov opreme in pripomočkov za prosti čas s turistično ponudbo so bile prisotne razne terme in nekateri bolj razviti turistični kraji.

 

 

 

Zdravko Remar,

KŠTM Sevnica

 

 

 

Oglejte si tudi