Logo MojaObčina.si
DANES
18°C
0°C
JUTRI
22°C
4°C
Oceni objavo

V KMKC Kompleks prihaja Božiček

Klub koroških študentov pripravlja zabavno-aminacijski program za otroke, ki bo postregel z obiskom Božička

 Klub koroških študentov v sodelovanju s KMKC Kompleks v torek, 23. decembra ob 17. uri, organizira prihod Božička. Naše najmlajše bo v dvorani KMKC Kompleks z darili razveselil veseli mož v rdeči opravi, poleg tega pa se bo za otroke odvil tudi krajši zabavno-animacijski program.

Božič že trka na vrata, veseli december pa je mesec prazničnih obdarovanj. Na Klubu koroških študentov so se zato odločili poskrbeti, da bodo naši najmlajši lahko spoznali Božička. Starše pozivajo, da svoje otroke 23. decembra ob 17. uri pripeljejo v prostore KMKC Kompleks, kjer jim bo bradati mož povedal kakšno zgodbico iz severnega tečaja, jim razdelil darila in se z njimi tudi fotografiral. Na prihod Božička bo otroke pripravila gospodična Škratkinja, ki mu sicer pomaga pri zavijanju daril in obdarovanju. Krajša animacija bo poskrbela, da se bodo otroci naučili Božičkovo pesmico in da bodo skupaj s Škratinjo priklicali debelušnega veseljaka. Božiček bo nato spregovoril nekaj besed o svojem dolgem popotovanju, otrokom razdelil darila, na koncu pa se bodo lahko najmlajši z njim tudi fotografirali.

»Naš namen je, da otrokom podarimo veselo praznično izkušnjo, zato smo poklicali Božička, da preživi nekaj časa z njimi, on pa se je našemu povabilu seveda z veseljem odzval. S seboj bo pripeljal tudi svojo zvesto asistentko gospodično Škratkinjo, ki mu bo pomagala z zabavno-animacijskim programom in obdarovanjem.Skupaj z otroci bodo peli, se zabavali in prepričana sem, da bodo ustvarili tisto pravo božično vzdušje. Na koncu sledi še fotografiranje z obema akterjema, otroci pa bodo fotografije dobili kot spomin na druženje z Božičkom,« dogodek opisuje njegova vodja Nina Novak.

Ker je število mest omejeno, naj starši svoje otroke obvezno predhodno prijavijo na elektronski naslov novaknina005@gmail.com. Ob prijavi naj bosta navedena ime in priimek otroka. Prijavnina je brezplačna, stroške daril pa krijeta Klub koroških študentov in KMKC Kompleks. 

Oglejte si tudi