Logo MojaObčina.si
DANES
14°C
0°C
JUTRI
17°C
1°C
Oceni objavo

OK Fužinar pred polno dvorano neuspešen

Članska ekipa OK Fužinar Sij Metala Ravne je letos prvič uspela privabiti večje število gledalcev na tekmo, saj so si želeli zmage proti Panviti Pomgrad, katera bi jim olajšala nadaljevanje prvenstva. A so zaradi slabše predstave ostali praznih rok, Pomgrad je prišel celo do zmage s 3:0.

 

Odbojkarji Fužinarja so na zadnjih tekmah prikazali dobro odbojko, ki jih je navdajala z optimizmom pred domačim srečanjem s Pomgradom. Po nekaj dobrih igrah je sledila nekoliko slabša tekma, a kljub temu so v prvem nizu nadzorovali potek srečanja in vodili vse do končnice. Tam pa so zaradi nezbranosti podarili nekaj lahkih točk nasprotniku, za piko na i pa je ob set žogi za goste sodnik najprej dosodil točko Fužinarju, a si nato premislil in zaključil set v prid Pomgrada s 26:24. V drugem in tretjem nizu je Fužinar poskušal stvari postaviti na svoje mesto, a nikakor ni prišel do svoje igre. Ekipi sta bili kljub temu izenačeni, a do končnice so gostje uspeli priti do prednosti, ki se je obakrat izkazala za neulovljivo. Za Pomgrad so največ točk dosegli Bogožalec 18, Rojnik 14 in Detela 11. Za Fužinar pa so pod vodstvom trenerja Veličkovića nastopili: Stravnik 4, Jež M. 2, Lednik, Šavc, Ranc, Tomaž 1, Jež J. 4, Mori, Levar, Valentan 3, Rakić 6, Libnik, Lesnik in Dojčilović, ki je bil v domači vrsti edini razpoloženi napadalec z 20 točkami.

 

Za še slabšo razpoloženje po tekmi pa je poskrbel tudi neposredni konkurent v borbi za obstanek, ekipa Šempetra, ki je doma slavila proti Krki s 3:1. Zaostanek sedaj znaša 7 točk. Naslednja tekma Fužinar čaka v sredo v Pokalu, ko bodo odigrali povratno tekmo v Kamniku, v soboto pa potujejo v Hoče, kjer bodo poskušali zmanjšat zaostanek za Šempetrom. Slednji je redni del že zaključil, zato je za Fužinar nujno osvojiti točke, če se želijo do konca sezone obdržati v prvoligaški konkurenci. 

Oglejte si tudi