Logo MojaObčina.si
DANES
14°C
2°C
JUTRI
17°C
3°C
Oceni objavo

Društvo Več Radovljica za kvalitetnejše življenje mladih

Že nekaj let v Radovljici deluje prostovoljno in nepridobitno društvo Več, ki skozi leto organizira več dogodkov za mlade od 13. let naprej.  Eden od najbolj pomembnih je angleški tabor v času poletnih počitnic. Ker se zavedamo pomembnosti znanja angleškega jezika za uspešno prihodnost, želimo mladim ponuditi konverzacijo s pravimi »native« govorniki iz ZDA skozi različne aktivnosti, ki smo jih pripravili.

 

Poleg angleškega tabora pa organiziramo tedenska srečanja za mlade pod imenom Fusion, ki potekajo na samem sedežu društva in v radovljiški knjižnici. Eden od glavnih ciljev društva je spodbujati razvoj osebnostnega značaja mladih, njihove samoiniciativnosti in pozitivnih voditeljskih lastnosti utemeljenih na trdnih moralnih temeljih. Mladim želimo pomagati pri razvoju in jih usmeriti h kvalitetnemu življenju.

 

V prihodnje želimo dejavnosti razširiti tudi za odrasle, predvsem v smislu zakonskih svetovanj, seminarjev, izletov ter druženj, ki bodo pripomogla k boljšemu zakonskemu življenju.

 

Predsednik društva

Sebastian Forjan

Oglejte si tudi