Logo MojaObčina.si
JUTRI
20°C
7°C
ČET.
18°C
12°C
Oceni objavo

Med počitnicami ne bo dolgčas

Med zimskimi šolskimi počitnicami od ponedeljka, 15. februarja, do petka, 19. februarja, bodo na različnih lokacijah po Radovljici pripravili številne brezplačne aktivnosti za mlade.

 

V dnevnem mladinskem centru KamRa na Ljubljanski cesti 19  se bodo v ponedeljek med 10. in 13. uro mladi lahko družili ob družabnih in socialnih igrah, se pomerili na turnirju v pikadu ali namiznem nogometu ali si skupaj ogledali kak dober film. V torek med 10. in 13. uro KamRa vabi na delavnico ročnega šivanja za osnovnošolce in srednješolce, tik po Valentinovem pa bo aktualna tudi delavnica za srednješolce »Strogo zaupno!«. V sredo se bodo mladi od 10. ure lahko družili ob video in družabnih igrah z društvom Več ali sodelovali na delavnici priprave in peke bureka. Ob 13. uri bo sledila predstavitev Mladinskega centra Kamra v okviru dneva odprtih vrat. Četrtek od 9. do 22. ure je namenjen video in družabnim igram za mladostnike nad 14 let. V petek ob 10. uri je v primeru lepega vremena predviden softball v Športnem parku Radovljica (zbor v KamRi), v primeru slabega vremena pa ekološka delavnica s praktičnimi poskusi. 

 

Mladi so v počitniškem tednu med 10. in 18. uro vabljeni tudi na pokrito drsališče v Športnem parku Radovljica, kjer bo rekreacija brezplačna ne le za otroke in mlade do 18. leta (kot velja že sicer), ampak za mlade do 29. leta starosti.

 

Brezplačno za otroke in mlade bo tudi rekreativno plavanje na Kopališču Radovljica, in sicer vsak februarski počitniški dan med 9. in 11. uro.

 

Na počitniške aktivnosti so še posebej vabljeni tudi mladi iz okoliških krajev, pri čemer udeleženci, ki imajo šolske vozovnice, lahko le-te koristijo na relacijah, za katere so izdane, iz smeri Krope pa je v tem tednu organiziran brezplačni avtobusni prevoz.

Oglejte si tudi