Logo MojaObčina.si
DANES
16°C
3°C
JUTRI
18°C
6°C
Oceni objavo

Otvoritev - Horacij prodajalna & kavarna

Končno in ponosno vas vabimo na otvoritev Horacij prodajalna & kavarna, ki bo na novi lokaciji, Trdinov trg 14, Mengeš, zraven cerkve in pošte.

Preselili smo se v nov, veliko lepši prostor in priročnejšo lokacijo za tiste, ki pridete z avtom, in tiste, ki pridete peš. Odločili smo se, da bo repertoar še bogatejši in bomo poleg različnih vrst slovenskih mok, testenin, piškotov, svežega kruha in slovenskega vina, dodali sveže pečene rogljičke in zavitke, ki jih bomo pekli sproti.

Za vse, ki želijo dan začeti s kavo, vas vabimo v novo kavarnico z vonjem po sveže pečenem kruhu in rogljičkih, kjer lahko v miru preberete knjigo, počakate otroka, da pride s šole vožnje ali se s prijateljico dobite na popoldanskem čveku.

Na odprtje vas vabimo, v četrtek, 8. decembra, od 10.00 ure dalje, kjer boste lahko cel dan koristili 10% popust. 

V dopoldanskem času se nam bosta pridružila barista Marko & Renata (specialista za pripravo kave) in bosta kuhala najboljše kavice. Razočarali pa ne bodo niti slovenski viski in likerji, saj se popoldne oglasita lastnika Krucefix-a (Andrej & Matija), ki nam bosta dala kakšno kapljico za pod zob:). 

PA ŠE HORACIJEVA POSEBNOST:
Vse, kar poskusite v kavarni, lahko v prodajalni kupite za domov, od rogljička, likerja do 250 g kave.

Ob enem bi se radi zahvalili vsem, ki so tako ali drugače sodelovali pri nastajanju novih prostorov, saj nam brez vas v tako kratkem času ne bi uspelo... Hvala Mengšanom, da ste nam pomagali najti novo lokacijo in posebej hvala Brane, Dragica, Igor, Zvonka, Vojko, Veronika, Aleš vi že veste kdo ste :).


Se vidimo v četrtek, 8. decembra, od 10.00 naprej!


Ekipa Horacij

Oglejte si tudi