Logo MojaObčina.si
DANES
18°C
4°C
JUTRI
23°C
8°C
Oceni objavo

Rok Šoštarič in Matevž Jeras vrnila iz 4 dnevne borbe v Franciji

Slovenska reprezentanca je 19. 12. 2014 odpotovala v Francijo na svetovno prvenstvo v namiznem nogometu. Fantje so se ta teden vrnili v Slovenijo. Člana kluba Blisk: Matevža Jerasa in Roka Šoštariča smo z navdušenjem pričakali.

Naša fanta sta se borila v skupini reprezentančno proti reprezentancam Švice, Luksemburga in ZDA. Žal se niso uspeli prebiti iz kvalifikacij med najboljših 16. Rok je igral tudi dvojice z Simonom Zormanom in osvojila sta 17. mesto.

 

Ženske predstavnice na prvenstvu letos žal nismo imeli. Mogoče je to manjkalo, da bi se uvrstili na višje mesto. Imeli so se super, pridobili nove izkušnje, sklenili nova prijateljstva in naslednje leto gredo zopet zmagam naproti.

 

Seveda pa ne bomo preveč počivali, saj takoj po novem letu pričnemo s treningi za nadaljnja tekmovanja. Veseli smo novih navdušencev, tekmovalcev, tako da se nam lahko pridružite ob torkih od 20:00 naprej V Kamniku za Tunco. Za več informacij spremljajte našo fb stran: https://www.facebook.com/drustvonamizneganogometa.blisk?ref=ts&fref=ts



Oglejte si tudi