Logo MojaObčina.si
JUTRI
18°C
4°C
NED.
23°C
8°C
Oceni objavo

Xmas3 – Božično drevo v sožitju z naravo

Med najbolj opaznimi razstavnimi prostori se na sejmu Ambient (hala B, Top ideje) predstavlja Xmas3 – božično drevo v sožitju z naravo.

Si predstavljate praznovanje božiča in novega leta brez božičnega drevesa?

Nekoč prave, danes pa pogosto umetne smrečice ob praznikih od nekdaj krasijo naše domove.

Ne glede na to, ali izberemo naravno ali trajno drevesce, imamo tisti, ki nas skrbita ohranjanje narave in varovanje okolja, pomisleke. Tako ob postavljanju umetne jelke iz plastičnih mas kot ob nakupu mlade pravkar posekane smrečice, iztrgane iz naravnega okolja.

 

A vsemu temu navkljub si ne predstavljamo praznikov brez božičnega drevesa, ki s svojim čarom napolni dom!

 

Xmas3 v sožitju z naravo in ob njenem ohranjanju prinaša toplino, vonj in čarobnost praznikov. Večna smrečica, ki se bo lahko kot družinska dediščina prenašala dalje, šepetala praznične zgodbe prihodnjim rodovom in žela hvaležnost malih smrečic, ki so končno lahko postale velike.

 

Xmas3, ki ga je oblikovala Rada Kos, odlikuje preprosta in elegantna oblika. Je ročno izdelano božično drevo, narejeno iz vrhunskega lesa mogočnih dreves slovenskih gozdov. Površini daje svilen otip okolju prijazen premaz. Zaradi njegove domišljene zasnove ga lahko okrasimo po lastnem okusu in željah, se predamo navdihu ali prostoru.  

Minimalistično okrašen ali obdan z razkošjem. Xmas3 vas bo popeljal čarobnim praznikom naproti.

 

Sejem Ambient do nedelje 6. oktobra.

Vljudno vabljeni!

Mija Kovačič

Povezave

www.mas3.si

Oglejte si tudi