Logo MojaObčina.si
DANES
12°C
7°C
JUTRI
17°C
1°C
Oceni objavo

Guns 2 Roses

Že to soboto, 17. 10. 2015 bomo lahko v klubu Cirkus uživali ob hitih legendarne rock skupine Guns N'Roses. Prihaja namreč edini pravi G N'R tribute band GUNS 2 ROSES, ki sta ga za originalne in najboljše imitatorje priznala celo sama Axl Rose in Slash! G2R bodo igrali vse hite s plošč »Appetite For Destruction«, »G N'R Lies«, »Use Your Illusion« 1 in 2, »Spaghetti Incident?«, »Chinese Democracy«, ter celo pesmi, ki so jih G N'R izvajali samo v živo. Med njimi bodo zagotovo tudi nepozabne: »Paradise City«, »Welcome to the Jungle«, »Sweet Child o' Mine«, »Live and Let Die«, »Don't Cry«, »You Could Be Mine« in mnoge druge. Po dveh letih jim bo uspelo ponovno obiskati in navdušiti slovensko občinstvo, tokrat v klubu Cirkus. Pred leti se jih spomnimo, da ko so prišli v Cvetličano, so s kombijem prišli iz Anglije naravnost v Ljubljano, saj so zaradi ognjenika na Islandiji vsa letala ostala na tleh.

Guns 2 Roses igrajo skupaj že od leta 2002 in so zagotovo najboljša GN'R tribute zasedba na svetu. G2R prihajajo iz Londona, njihovi nastopi so se začeli prav po istih stopinjah, kot so jih ubrali Guns N' Roses v osemdesetih letih. Igrajo namreč tudi v tistih klubih, ki so iz Guns N' Roses naredili enega največjih rock'n'roll skupin vseh časov.

 

Leta 2006 se je zasedbi G2R za nekaj časa pridružil Steven Adler, originalni Guns N' Roses bobnar. Leto kasneje so jih predstavljale televizije BBC news, BBC2 in Sky, nato še na BBC Question of sport. Trikrat zaporedoma so bili glavna senzacija Gloston Budget festivala, nastopili pa so tudi kot glavna skupina na Matthewstreet Festivalu pred 35.000 poslušalci. Guns 2 Roses se lahko pohvalijo z dejstvom, da so edini tribute band vseh časov, ki je razprodal Liverpoolski Cavern club dve noči zapovrstjo. Mnogi imitatorji Guns N' Roses so se izkazali za amaterske, pri G2R pa je vidna predvsem tista karizma in moč, ki smo jo lahko opazili v originalni zasedbi Guns N' Roses. Zato so le G2R tisti pravi tribute band, ki nastopa v Ameriki in Angliji praktično celo leto, saj njihovi oboževalci hočejo še in še, predvsem pa zato, ker nikoli ne veš, kateri originalni član se bo z njimi zadnji hip pojavil na odru.

 

Pridružite se nam torej 17. oktobra v klubu Cirkus in se sami prepričajte, da G2R ni  ponaredek, ki bi stremel le k zvočnemu kopiranju, saj se vsega lotijo zelo resno in profesionalno, njihov nastop na odru, mimika in kostumi pa so zato dodelani prav do zadnjega detajla. Kar obeta konkretno zabavo!

 

SPLETNA STRAN:

www.myspace.com/guns2rosesuk

Spletna prodaja:

www.eventim.si

 

Predprodajna mesta:

Hiše vstopnic Eventim Si (Tivoli Ljubljana, Citypark Ljubljana, Kino Šiška Ljubljana, Križanke Ljubljana, Mestni trg Ljubljana, Hiša športa Ljubljana, Europark Maribor, Citycenter Celje, Klicni center: 1977) in partnerska prodajna mesta: Petrol, Pošta Slovenije, Big Bang, Kompas, (K)kiosk, 3DVA Trafika, Mercator Hipermarket, M Holidays, Svet Knjige in Palma turistična agencija

 

Telefonska prodaja vstopnic: 01 42 05 000

 

Cene vstopnic:

Predprodaja: 15,00 EUR.

Na dan koncerta: 18,00 EUR.

 

Oglejte si tudi